ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ντεμπούτο για Τσιμίκα στο φιλικό απέναντι στην Στουτγάρδη

Λίβερπουλ: Ντεμπούτο για Τσιμίκα στο φιλικό απέναντι στην Στουτγάρδη

Ο Κώστας Τσιμίκας πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο του φιλικού παιχνιδιού της Λίβερπουλ απέναντι στην Στουτγάρδη και μάλιστα σε μία φάση τα... άκουσε από τον Μίλνερ. (VIDEO).

Ως αναπληρωματικός ξεκίνησε στο φιλικό προετοιμασίας της Λίβερπουλ απέναντι στην Στουτγάρδη ο Κώστας Τσιμίκας. Όμως στο β' ημίχρονο πέρασε ως αλλαγή.

Συγκεκριμένα, ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να αλλάξει ολόκληρη την αρχική 11άδα στο ημίχρονο, με τον Κώστα Τσιμίκα να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λίβερπουλ παίρνοντας τη θέση του Ρόμπερτσον στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Μαζί με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι Άντριαν, Χούβερ, Φίλιπς, Φαν Ντεν Μπεργκ, Βαινάλντουμ, Μίλνερ, Γκρούγιτς, Έλιοτ, Μιναμίνο, Μπρούστερ.

Οι reds στο πρώτο μέρος επικράτησαν της Στουτγάρδης με σκορ 3-0 χάρη στα γκολ των Φιρμίνο (15'), Κεϊτά (40') και Μπρούστερ (68').

Σε μία φάση της αναμέτρησης, ο Τσιμίκας δεν επέλεξε να παίξει το 1-2 με τον Μίλνερ, με αποτέλεσμα να τα ακούσει από τον συμπαίκτη του ως ένα καλωσόρισμα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ