ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Με προστατευτική μπότα ο Φαμπίνιο, αγωνία για Κλοπ

Liverpool's Fabinho lies injured before leaving the game during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Napoli at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Fabinho lies injured before leaving the game during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Napoli at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Φαμπίνιο τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ματς με την Νάπολι και χρειάστηκε να του τοποθετηθεί προστατευτική μπότα, με τους ανθρώπους των κόκκινων να περιμένουν με αγωνία τις ιατρικές εξετάσεις.

Το βράδυ της Τετάρτης δεν εξελίχτηκε καλά για την Λίβερπουλ. Όχι μόνο γιατί έμεινε στο 1-1 με την Νάπολι στο Άνφιλντ και αντί να εξασφαλίσει μαθηματικά το εισιτήριο για τους "16" του Champions League (με νίκη) θα χρειαστεί να παίξει ματς-τελικό με την Ζάλτσμπουργκ στο δρόμο προς τα νοκ-άουτ (βολεύεται και με την ισοπαλία) αλλά και επειδή έχασε ένα σημαντικό γρανάζι της κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο λόγος για τον Φαμπίνιο που τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού του και αναγκάστηκε να αποχωρήσει μόλις στο 19' (τη θέση του πήρε ο Βαϊνάλντουμ), με τον Γιούργκεν Κλοπ αλλά και όλο τον οργανισμό της Λίβερπουλ να αναμένει πλέον με αγωνία τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Liverpool's Fabinho, second left, competes for the ball with Napoli's Dries Mertens, third left, during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Napoli at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Fabinho, second left, competes for the ball with Napoli's Dries Mertens, third left, during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Napoli at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ αποχώρησε από το γήπεδο φορώντας προστατευτική μπότα, όπως αποκάλυψε ο συμπατριώτης του Ντέκο σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, με τον Κλοπ από την πλευρά του να ευελπιστεί πως δεν πρόκειται για κάποιο σοβαρό τραυματισμό και πως θα τον έχει σύντομα στη διάθεσή του.

Λίβερπουλ: Με προστατευτική μπότα ο Φαμπίνιο, αγωνία για Κλοπ

Σημειώνεται πως ο Φαμπίνιο δεν θα αγωνιστεί ούτως ή άλλως στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στην Μπράιτον καθώς είναι τιμωρημένος (συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας), με τους πρωτοπόρους της Premier League να ευελπιστούν πως θα επιστρέψει στη δράση στο ντέρμπι της 4ης Δεκεμβρίου στο Άνφιλντ απέναντι στην Έβερτον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ