ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Η σωτήρια επέμβαση του Μίλνερ ενέπνευσε την Premier League

Liverpool's Georginio Wijnaldum, left, and Liverpool's James Milner celebrate during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 27, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Georginio Wijnaldum, left, and Liverpool's James Milner celebrate during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 27, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η τρομερή προσπάθεια του Τζέιμς Μίλνερ για να αποτρέψει την παραβίαση της εστιας της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπόρνμουθ, ενέπνευσε την Premier League να παρουσιάσει video με μερικές από τις πιο εντυπωσιακές αποκρούσεις πάνω στη γραμμή.

Οι Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ ήταν οι άνθρωποι που βρήκαν δίχτυα για την Λίβερπουλ και την οδήγησαν στην ανατροπή επί της Μπόρνμουθ (2-1) που την έφεραν σε απόσταση τριών νικών από τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, όμως πέρα από τους δύο μπόμπερ της πολλά εύσημα για τη νίκη πήγαν και στον Τζέιμς Μίλνερ.

Ο Άγγλος αμυντικός, που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Ρόμπερτσον στο αριστερό άκρο της κόκκινης άμυνας, κέρδισε τον τίτλο του MVP στο φινάλε του αγώνα για τη συνολική του εξαιρετική παρουσία ενώ στο 60' είχε μία επέμβαση που πανηγυρίστηκε από το κοινό του Άνφιλντ το ίδιο ή και λίγο περισσότερο από τα γκολ των Μανέ και Σαλάχ.

Ήταν η φάση του 61ου λεπτού με το σκορ στο 2-1 υπέρ της ομάδας του, με την Μπόρνμουθ να αγγίζει την ισοφάριση αλλά να μη τη βρίσκει ποτέ ελέω Μίλνερ. Τότε που ο Φρέιζερ βρέθηκε απέναντι από τον Άντριαν, τον κρέμασε, όμως πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, ο Μίλνερ έδιωξε εντυπωσιακά τον κίνδυνο!

Ήταν τόσο εντυπωσιακή η φάση με πρωταγωνιστή τον έμπειρο μπακ ώστε η Premier League να δημοσιεύσει video στην επίσημη σελίδα της στο Facebook με μερικές από τις διασημότερες και πιο θεαματικές αποκρούσεις πάνω στη γραμμή της εστίας τονίζοντας πως "η απομάκρυνση του Μίλνερ είναι πλέον μεταξύ των κορυφαίων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ 2-1: Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή και κοντά στον τίτλο
Λίβερπουλ: Βασιλιάς Σαλάχ, άφησε πίσω Σουάρες και Τόρες
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ