ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Η πρώτη ημέρα του Μιναμίνο στους κόκκινους

Λίβερπουλ: Η πρώτη ημέρα του Μιναμίνο στους κόκκινους

Μία ημέρα πριν ενταχθεί επίσημα στην Λίβερπουλ, ο Τακούμι Μιναμίνο έφτασε στο Μέλγουντ όπου είχε την πρώτη του συνάντηση με τον Γιούργκεν Κλοπ και τους νέους του συμπαίκτες (VIDEO).

Ο Τακούμι Μιναμίνο θα είναι επίσημα παίκτης της Λίβερπουλ από την 1η Ιανουαρίου οπότε και θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία της πρωταθλήτριας Ευρώπης με την Ζάλτσμπουργκ, με τον Ιάπωνα επιθετικό να μην περιμένει ωστόσο μέχρι την Πρωτοχρονιά για να έχει την πρώτη του γνωριμία με το νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον του.

Αυτό έγινε μία ημέρα νωρίτερα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με τον 24χρονο παίκτη να επισκέπτεται το απόγευμα της Τρίτης το προπονητικό κέντρο των κόκκινων, στο Μέλγουντ, και να έχει μία πρώτη επαφή με τους νέους συμπαίκτες του και με τον προπονητή της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ.

Δείτε το video διάρκειας ενός λεπτού που δημοσίευσε η Λίβερπουλ, με τον Μιναμίνο να συναντάει στο Μέλγουντ τους Μανέ, Σακίρι και Τσάμπερλεϊν, πριν το τετ α τετ του με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Υπενθυμίζεται πως ο Μιναμίνο υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ το κόστος της μεταγραφής ανήρθε στα 8.000.000 ευρώ για τους ρεντς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε επίσημα τον Μιναμίνο
Μιναμίνο: "Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα"
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ