ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε επίσημα τον Μιναμίνο

Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε επίσημα τον Μιναμίνο

Ο Τακούμι Μιναμίνο αποτελεί το πρώτο απόκτημα της Λίβερπουλ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τους κόκκινους να τον κάνουν δικό τους μέχρι το 2024 έναντι 8.000.000 ευρώ.

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι με κάθε επισημότητα ο Τακούμι Μιναμίνο, με τον 24χρονο Ιάπωνα επιθετικό να περνάει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Τετάρτη στο Μέρσεϊσαϊντ και τους κόκκινους να κάνουν γνωστό το πρωί της Πέμπτης την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Ζάλτσμπουργκ που θα ενεργοποιηθεί από την 1η Ιανουαρίου.

Ο Μιναμίνο υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 8.000.000 ευρώ, την ίδια ώρα που η διοίκηση του συλλόγου εκτιμάει πως η πραγματική του χρηματιστηριακή αξία αυτή τη στιγμή είναι τριπλάσια.

"Είναι μία θαυμάσια μεταγραφή και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Οι οπαδοί μας είχαν την ευκαιρία να τον δουν πρόσφατα (σ.σ στα δύο ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Ζάλτσμπουργκ στο Champions League) οπότε δεν χρειάζεται να τονίσω τις αρετές του καθώς είναι ήδη γνωστές.

Ο Τακούμι είναι ένας πολύ γρήγορος και πολύ έξυπνος παίκτης, είναι γενναίος τόσο με τη μπάλα στα πόδια όσο και χωρίς τη μπάλα. Είναι παίκτης που αγωνίζεται για την ομάδα.

Έξτρα ατού για αυτόν είναι πως διαθέτει εμπειρία από το Champions League. Ο Μάικλ Έντουαρντς και όλη η διοίκηση της Λίβερπουλ αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή τη μεταγραφή.

Είναι εύκολο να καταλάβεις για ποιο λόγο η Ζάλτσμπουργκ αποτελεί αγαπημένο προορισμό για παίκτες με πραγματικό ταλέντο και δίψα να παίξουν ποδόσφαιρο", τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ στην επίσημη ιστοσελίδα των κόκκινων λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, που βρήκε τους κόκκινους να δίνουν τη φανέλα με το Νο 18 στον Μιναμίνο.

Ντόρτμουντ και Σεβίλλη είχαν ενδιαφερθεί και εκείνες για την απόκτηση του Τακούμι Μιναμίνο ενώ τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά και ο παίκτης να κατέληγε λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά από το Λίβερπουλ, στο Μάντσεστερ, αν οι διοικούντες την Γιουνάιτεντ γνώριζαν πως υπήρχε ρήτρα στο συμβόλαιο του Ιάπωνα ποδοσφαιριστή.

Πρόσφατο ρεπορτάζ της " Mirror" ανέφερε πως οι "κόκκινοι Διάβολοι" παρακολουθούσαν τον παίκτη και ήταν έτοιμοι να κάνουν κίνηση, αλλά η Λίβερπουλ κινήθηκε πιο έξυπνα και τον έκανε δικό της, προσθέτοντας ένα σημαντικό γρανάζι στην καλοκουρδισμένη και καλοδουλεμένη κόκκινη μηχανή που έχει φτιάξει τα τελευταία χρόνια στο Άνφιλντ ο Κλοπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ: Περνάει ιατρικά και υπογράφει ο Μιναμίνο
Η γκάφα της Γιουνάιτεντ με Μιναμίνο
Λίβερπουλ: Οι παίκτες έλεγαν στον Κλοπ να πάρει τον κλεισμένο Μιναμίνο
Λίβερπουλ: Παίρνει Μιναμίνο τον Ιανουάριο
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ