ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Θέλουμε αποτελέσματα, δεν είμαστε οι Harlem Globetrotters"

Κλοπ: "Θέλουμε αποτελέσματα, δεν είμαστε οι Harlem Globetrotters"

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Μπράιτον, χαρακτηρίζοντας την "ώριμη για την εποχή" ενώ σύγκρινε τους "κόκκινους" με μία ομάδα επίδειξης του ΝΒΑ.

Αρκετά ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Μπράιτον ο Γιούργκεν Κλοπ και τη νίκη της Λίβερπουλ με πέναλτι του Σαλάχ.

Ο Γερμανός τεχνικός υποστήριξε πως η ομάδα του έκανε την πιο ώριμη εμφάνιση της σεζόν, ειδικά μετά από την ήττα κόντρα στην Σίτι : "Δεν είμαστε οι Harlem Globetrotters. Πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα και αυτό είναι αρκετά δύσκολο. Για αυτό πρέπει να εκτελούμε. Η απόδοση μας ήταν καλή, όχι η καλύτερη της σεζόν, αλλά από την άποψη της ωριμότητας θα έλεγα ότι ήταν η πιο ώριμη της εποχής. "

Με αυτές τις δηλώσεις, ο Κλοπ ήθελε να αποφορτίσει την ομάδα του, τονίζοντας ότι δεν είναι τόσο εντυπωσιακοί όσο οι Harlem Globetrotters. Kι αν κάποιοι από εσάς δεν ξέρετε ποιοι είναι αυτοί, θα σας βοηθήσουμε εμείς. Είναι μία ομάδα που κάνει αγώνες επίδειξης με ακροβατικά κόλπα και εντυπωσιακά καρφώματα στο ΝΒΑ και χαρίζει υπερθέαμα στους φιλάθλους που πάνε να την παρακολουθήσουν.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ