ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Οι παίκτες μου θα μπορούσαν να φροντίσουν τα παιδιά μου"

Liverpool's manager Jurgen Klopp celebrates at the end of the English Premier League soccer match between West Ham Utd and Liverpool at the London Stadium in London, Wednesday, Jan. 29, 2020. (AP Photo/Frank Augstein)
Liverpool's manager Jurgen Klopp celebrates at the end of the English Premier League soccer match between West Ham Utd and Liverpool at the London Stadium in London, Wednesday, Jan. 29, 2020. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Λίβερπουλ έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου με το 2-0 στην έδρα της Γουέστ Χαμ και ο Γιούργκεν Κλοπ επαίνεσε τους παίκτες του με ξεχωριστό τρόπο μέσω δηλώσεών του.

Η Λίβερπουλ δεν ήταν σαρωτική και καταιγιστική όπως σε προηγούμενα παιχνίδια της, έπαιξε όμως όσο χρειαζόταν για να επιβάλλει την κυριαρχία της στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα απέναντι στην Γουέστ Χαμ και να φύγει με τη νίκη (2-0) από το Λονδίνο το βράδυ της Τετάρτης.

Αποτέλεσμα που της επέτρεψε να συνεχίσει την εκπληκτική φετινή της πορεία στην Premier League, όπου έχει απολογισμό 23 νίκες και 1 ισοπαλία σε 24 ματς, και το οποίο την έφερε στο +19 από τη δεύτερη της βαθμολογίας Μάντσεστερ Σίτι και στο +22 από την τρίτη Λέστερ.

Από την πλευρά του ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε στο φινάλε του αγώνα πως η ομάδα του δεν έπιασε το τοπ της απόδοσής της αλλά δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τον επαγγελματισμό των παικτών του και δεν δίστασε να δηλώσει πως θα τους εμπιστευόταν ακόμα και τα παιδιά του!

"Σε κάθε επίθεση που κάναμε, παίζαμε πάντα απέναντι σε 10 ή 11 παίκτες. Μακάρι να τα είχαμε πάει καλύτερα αλλά μου κάνει το τρίποντο. Αν ήταν άλλωστε εύκολο για τον οποιονδήποτε να κέρδιζε τόσα πολλά παιχνίδια, θα το είχαν πετύχει και άλλες ομάδες. Είναι κάτι πραγματικά δύσκολο.

Liverpool's manager Jurgen Klopp looks on before the English Premier League soccer match between West Ham Utd and Liverpool at the London Stadium in London, Wednesday, Jan. 29, 2020. (AP Photo/Frank Augstein)
Liverpool's manager Jurgen Klopp looks on before the English Premier League soccer match between West Ham Utd and Liverpool at the London Stadium in London, Wednesday, Jan. 29, 2020. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Κάναμε ένα σούπερ παιχνίδι απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το ίδιο απέναντι στην Λέστερ. Σήμερα κάναμε ένα απλό παιχνίδι. Παρόλα αυτά έπρεπε να νικήσουμε και το πράξαμε. Δεν υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά στην αναζήτηση κινήτρων.

Η δυσκολία ήταν να βρούμε ρυθμό, να συνεχίσουμε να έχουμε ρυθμό και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι εμείς δώσαμε στην Γουέστ Χαμ τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της στο παιχνίδι", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των κόκκινων, και πρόσθεσε:

"Στους παίκτες μου θα τους έδινα τα παιδιά μου για να τα φροντίσουν. Τους εμπιστεύομαι 100% αλλά ακόμα και αυτοί μπορεί να κάνουν ενίοτε αστεία λάθη. Δεν έχει να κάνει με τα κίνητρα. Απλά είναι δύσκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένος όταν καλείσαι να είσαι πάντα σε εγρήγορση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ 0-2: Καλπάζει για τον τίτλο, +19 από την Σίτι
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ