ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η αρχηγική φωτογραφία του Χέντερσον διχάζει

Liverpool's Jordan Henderson lifts the trophy after winning during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Liverpool's Jordan Henderson lifts the trophy after winning during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο Τζόρνταν Χέντερσον "ανέβασε" τη φωτογραφία της επιστροφής της Λίβερπουλ στην Αγγλία μέσα από το αεροπλάνο. Δείτε πώς επέλεξε να ποζάρει ο αρχηγός των "Κόκκινων".

Η Λίβερπουλ επιστρέφει στην Αγγλία για τα μεθεόρτια της κατάκτησης του Champions League. Ο Τζόρνταν Χέντερσον "ανέβασε" την πρώτη φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο με πρωταγωνιστές εκείνον και την κούπα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η πόζα που επέλεξε ο αρχηγός των "Κόκκινων" άλλους τους ενθουσίασε κι άλλους πάλι όχι. Κι αυτό γιατί ο "Χέντο" όπως είναι καθιστός έχει απλώσει τα πόδια του πάνω στο τρόπαιο. Για κάποιους η επιλογή ήταν η επιτομή του "like a boss" ενώ κάποιοι το χαρακτήρισαν ασέβεια.

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε ακόμη:
Η εισβολέας του τελικού πανηγύρισε προκλητικά την αποφυλάκισή της
Λίβερπουλ: Συγκλονιστικό "You 'll never walk alone" μετά την απονομή!
Κόκκινα δακρυσμένα μάτια
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ