VIRAL

Η εισβολέας του τελικού πανηγύρισε προκλητικά την αποφυλάκισή της

A pitch invader interrupts the game during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
A pitch invader interrupts the game during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP

Η σέξι Κίνσεϊ Βολάνσκι "ανέβασε" στο Instagram της VIDEO από τη στιγμή που οι Αρχές την άφησαν ελεύθερη. Τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της το παράκαναν με τους πανηγυρισμούς.

Ποιος τελικός; Το νούμερο ένα θέμα στην επικαιρότητα δεν είναι η επιτυχία της Λίβερπουλ, αλλά η εισβολή της εκρηκτικής Κίνσεϊ Βολάνσκι στον αγωνιστικό χώρο του "Wanda Metropolitano".

Τα αφιερώματα στα διεθνή Μέσα δίνουν και παίρνουν για την ξανθιά καλλονή όσο εκείνη φροντίζει να κρατάει το ζήτημα "ζεστό" μέσα των post της στα social media.

Βοηθός της Βολάνσκι στο ν' αναστατώνει με τις δημοσιεύσεις της, ο σύντροφός της Βιτάλι Ζντοτοβέτσκι ο οποίος το παράκανε με τους πανηγυρισμούς έξω από το αστυνομικό τμήμα, όταν οι Αρχές άφησαν ελεύθερη την εισβολέα του τελικού. Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Βιτάλι έχει εισβάλει σε ματς και μάλιστα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Παρακάτω, θα δείτε τα τρία video που "ανέβασε" η Βολάνσκι, όπως και τις καλύτερες φωτογραφίες της στο Instagram που περιέχουν Ελλάδα, τη Σαντορίνη για την ακρίβεια που την είχε επισκεφθεί το 2017:

ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ INSTAGRAM ΤΗΣ ΒΟΛΑΝΣΚΙ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ