ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα "like" του Μάρκοβιτς έκανε τους φίλους της Λίβερπουλ να ζητούν το... κεφάλι του

Liverpool's Lazar Markovic during their English Premier League soccer match against Sunderland at the Stadium of Light, Sunderland, England, Saturday, Jan. 10, 2015. (AP Photo/Scott Heppell)
Liverpool's Lazar Markovic during their English Premier League soccer match against Sunderland at the Stadium of Light, Sunderland, England, Saturday, Jan. 10, 2015. (AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Ο αθόρυβος (ποδοσφαιρικά) Λαζάρ Μάρκοβιτς ξεσήκωσε τους οπαδούς της Λίβερπουλ μ' ένα "like". Πολλοί ζήτησαν να τερματιστεί το συμβόλαιό του.

Ο Λαζάρ Μάρκοβιτς δεν υπολογίζεται από τον Γιούργκεν Κλοπ, δεν κατάφερε να βρει ομάδα το καλοκαίρι για να φύγει, οπότε κάθεται αυτή τη στιγμή εξασφαλίζοντας τα χρήματα του συμβολαίου του που εκπνέει στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ωστόσο, ο Σέρβος winger κατάφερε να εξαγριώσει τους φίλους των "Κόκκινων" μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με 2-0.

Ο 24χρονος, παραγκωνισμένος ποδοσφαιριστής, φέρεται να έκανε "like" σε ανάρτηση στο twitter η οποία περιείχε πολλές σερβικές σημαίες και μία καρδούλα.

Ο περισσότερος κόσμος πίστεψε ότι ήταν λάθος του Μάρκοβιτς να προχωρήσει σε μία τέτοια ενέργεια μετά από ένα κακό αποτέλεσμα της ομάδας του, γεγονός που προκάλεσε ένα πάρτι... μίσους εναντίον του.

Δεν ήταν λίγοι οι "Κόκκινοι" που ζήτησαν την παραδειγματική του τιμωρία: Όπως τερματισμό συμβολαίου και δανεισμό σε ομάδα της League One.

TO POST ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ "LIKE" Ο ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ

Ένα "like" του Μάρκοβιτς έκανε τους φίλους της Λίβερπουλ να ζητούν το... κεφάλι του
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ