ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Champions League: Τότεναμ "βλέπει" ο Ντιέγκο Μιλίτο

Inter Milan forward Diego Milito celebrates scoring during the Champions League final soccer match between Bayern Munich and Inter Milan at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday May 22, 2010. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Inter Milan forward Diego Milito celebrates scoring during the Champions League final soccer match between Bayern Munich and Inter Milan at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday May 22, 2010. (AP Photo/Victor R. Caivano) ASSOCIATED PRESS

Ο άλλοτε παίκτης της Ίντερ, Ντιέγκο Μιλίτο, βρίσκεται στη Μαδρίτη με τον Εστεμπάν Καμπιάσο και προέβλεψε τον νικητή του τελικού του Champions League.

Η Μαδρίτη κινείται σε ρυθμούς τελικού Champions League και πλήθος οπαδών της Λίβερπουλ και της Τότεναμ έχουν καταφθάσει στην ισπανική πρωτεύουσα. Στην διοργανώτρια πόλη έχει ταξιδέψει και ο Ντιέγκο Μιλίτο μαζί με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Εστεμπάν Καμπιάσο.

Οι δύο τους είχαν οδηγήσει την Ίντερ στην κατάκτηση της κούπας του Champions League το 2010 στον τελικό του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" απέναντι στην Μπάγερν. Μάλιστα, ο "πρίγκιπας", όπως ονομάζεται ο Μιλίτο, ήταν και ο σκόρερ των δύο γκολ του παιχνιδιού, που χάρισαν το τρόπαιο στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο 39χρονος Αργεντινός βρέθηκε στο fan zone και έκανε πρόβλεψη του αποτελέσματος του τελικού και θεωρεί ότι η Τότεναμ θα είναι αυτή που θα επικρατήσει απέναντι στη Λίβερπουλ με σκορ 2-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Champions League: Οπαδός της Λίβερπουλ αψηφά τον καρκίνο για να δει τον τελικό
Τσάμπι Αλόνσο: "Η Λίβερπουλ και ο Κλοπ έχουν όλο το θαυμασμό μου"
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ