ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Champions League: Οπαδός της Λίβερπουλ αψηφά τον καρκίνο για να δει τον τελικό

Champions League: Οπαδός της Λίβερπουλ αψηφά τον καρκίνο για να δει τον τελικό

Ο οπαδός της Λίβερπουλ, Ντέιβ Έβανς, παλεύει με τον καρκίνο προκειμένου να παραμείνει ζωντανός και να παρακολουθήσει την ομάδα του στον τελικό του Champions League.

Ο Ντέιβ Έβανς είναι ένας οπαδός της Λίβερπουλ, ο οποίος μετακόμισε τον Δεκέμβρη από το Κόβεντρι της Αγγλίας στην μακρινή Νέα Ζηλανδία. Δύο μήνες αργότερα διαγνώσθηκε με καρκίνο, αλλά εκείνος δεν το έβαλε κάτω.

Αφού η Λίβερπουλ έκανε την ιστορική ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League, ο Ντέιβ έκλεισε ξενοδοχείο για την Μαδρίτη, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

Όμως, οι χημειοθεραπείες δεν είχαν αποτέλεσμα και οι γιατροί δεν του έδιναν μεγάλο διάστημα ζωής. Έτσι, ο οπαδός των "κόκκινων", ο οποίος είχε συγκεντρώσει 10.000 λίρες για τον τελικό, θα χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα για την κηδεία του, καθώς το ταξίδι ακυρώθηκε.

Τώρα, έχοντας ξεπεράσει τις προβλέψεις των γιατρών παλεύει να μείνει ζωντανός, προκειμένου να δει έστω και από την τηλεόραση την προσπάθεια της Λίβερπουλ απέναντι στην Τότεναμ.

"Λαμβάνουμε ήδη κάποια video, αλλά το όνειρό του θα ήταν να πάρει μήνυμα από τον Στίβεν Τζέραντ" δήλωσε η σύζυγος του Ντέιβ Έβανς, ο οποίος έχει ήδη λάβει μηνύματα στήριξης από τους Στιβ Μακμάχον, Τζέιμι Ρέντναπ, Τζον Όλντριτζ και Ρόνι Γουίλαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσάμπι Αλόνσο: "Η Λίβερπουλ και ο Κλοπ έχουν όλο το θαυμασμό μου"
Σαντιό Μανέ: "Δεν φεύγω από τη Λίβερπουλ, από την πιο σέξι ομάδα"
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ