ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ατζέντης Σαλάχ: "Μιλάνε από τον κ$2λ# τους ξανά"

Ατζέντης Σαλάχ: "Μιλάνε από τον κ$2λ# τους ξανά"

Ακρως καυστικό ήταν το σχόλιο του ατζέντη του Μοχάμεντ Σαλάχ, Αμπάς Ίσα που παρομοίασε την ισπανική AS με κ$2λ#, δείχνοντας ότι το δημοσίευμα περί φυγής του "Φαραώ" είναι fake news.

Η Λίβερπουλ, μέσω της Mirror, χαρακτήρισε το δημοσίευμα της AS περί τσακωμού του Σαλάχ με τον Κλοπ και αίτημα του Αιγύπτιου για μεταγραφή το καλοκαίρι ως γελοίο.

Ωστόσο, ο ατζέντης του "Φαραώ" ήταν κάτι παραπάνω από καυστικός στη δική του τοποθέτηση για το θέμα που σήκωσε θύελλα τις τελευταίες ώρες.

Ο εκπρόσωπος του ηγέτη των "Κόκκινων" και δικηγόρος στο επάγγελμα, Ραμί Αμπάς Ίσα έκανε λογοπαίγνιο με τ' όνομα της ισπανικής εφημερίδας, συνδυάζοντάς την με την αγγλική λέξη "ass" που στα ελληνικά σημαίνει "κ$2λ#" και έγραψε στο Twitter του " ...βλέπω μιλάνε από τον κ$2λ# τους ξανά..."

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λίβερπουλ που διεκδικεί την είσοδό της στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του Champions League κόντρα στην Πόρτο, αμέσως μόλις "ανέβηκε" το σχετικό ρεπορτάζ, έκανε post συνεχόμενα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Αιγύπτιο να σκοράρει το πανέμορφο γκολ εναντίον της Τσέλσι.

ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΑΛΑΧ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ