ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

AS: "Ο Σαλάχ θέλει να φύγει από τη Λίβερπουλ"

Liverpool's Mohamed Salah controls the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, April 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah controls the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, April 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του για την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "AS".

Η Λίβερπουλ μπορεί να βρίσκεται ένα βήμα πριν την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, αφού την Τετάρτη (17/4) καλείται να υπερασπισθεί το 2-0 απέναντι στη Πόρτο στο Ντραγκάο, όμως φαίνεται να την απασχολεί ένα ακόμη ζήτημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής εφημερίδας " AS", ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει εκφράσει την επιθυμία του στους διοικούντες την Λίβερπουλ να μπει πωλητήριο στο όνομά του, ώστε να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Ο λόγος είναι, όπως υποστηρίζουν οι Ισπανοί, οι διαφορές που έχει με τον προπονητή των "Κόκκινων", Γιούργκεν Κλοπ.

Μάλιστα, ο Αιγύπτιος φέρεται να είναι διατεθειμένος να προσφύγει στον ειδικό μηχανισμό της Premier League, για να μπει στην λίστα των αιτούντων μεταγραφής. Η αγγλική ομάδα θα προσπαθήσει να βρει ομάδα για τον Σαλάχ, προκειμένου εκείνος να μην καταφύγει σε αυτή τη λύση.

Τέλος, οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι ο 26χρονος επιθετικός βρίσκεται στο ραντάρ του Ζινεντίν Ζιντάν, που θέλει να τον πάρει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Το αν το συγκεκριμένο σενάριο είναι... επιστημονικής φαντασίας, μένει να το δούμε σε λίγους μήνες από τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σίτι ή Λίβερπουλ; Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έκανε την πρόβλεψή του
Κατηγορούμενος για παράνομο στοιχηματισμό ο Πολ Σκόουλς
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ