ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Άλισον για τον τραυματισμό του: "Θα επιστρέψω το συντομότερο και δυνατός"

Brazil's goalkeeper Alisson celebrates his team's 2-0 victory over Argentina at the end of their Copa America semifinal soccer match at Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Tuesday, July 2, 2019. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Brazil's goalkeeper Alisson celebrates his team's 2-0 victory over Argentina at the end of their Copa America semifinal soccer match at Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Tuesday, July 2, 2019. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Ο Άλισον Μπέκερ δεν θα παίξει στο ευρωπαϊκό Super Cup απέναντι στην Τσέλσι, ενώ έγραψε μήνυμα προς τους φιλάθλους της Λίβερπουλ για να τους καθησυχάσει.

Ο συναγερμός στην Λίβερπουλ συνεχίζει να χτυπά ακόμα για τον Άλισον Μπέκερ, καθώς το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στο ματς με την Νόριτς και το πόσο αυτός θα τον αφήσει εκτός μάχης, δεν έχει οριοθετηθεί.

Σίγουρα, πάντως, ο Βραζιλιάνος κίπερ δεν θα παίξει την Τετάρτη στο ευρωπαϊκό Super Cup με την Τσέλσι.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Γιούργκεν Κλοπ με δήλωσή του μετά από το ματς που η ομάδα του νίκησε με 4-1.

Από εκεί και πέρα, το ESPN, υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε εκτός Άνφιλντ με καροτσάκι, διότι δεν μπορούσε καθόλου να βάλει βάρος στο πόδι του.

Ο ίδιος, πάντως, έσπευσε να ηρεμήσει τους οπαδούς των "Κόκκινων" με μήνυμα στο Twitter: " Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Θα είμαι πίσω το συντομότερο δυνατό και δυνατότερος" έγραψε ο πρωταθλητής του Champions League και του Copa America με την Βραζιλία.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ