PREMIER LEAGUE

Λίβερπουλ - Νόριτς 4-1: Πάρτι οι Κόκκινοι, αγωνία για Άλισον

Λίβερπουλ - Νόριτς 4-1: Πάρτι οι Κόκκινοι, αγωνία για Άλισον

Η Λίβερπουλ ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της Premier League, διασύροντας με 4-1 τη Νόριτς με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ντιβόκ Οριγκί και Μοχάμεντ Σαλάχ. Αγωνία για τον τραυματισμό του Άλισον. (VIDEOS)

Ιδανική αρχή για τη Λίβερπουλ στην Premier League, καθώς οι "κόκκινοι" επικράτησαν ... της Νόριτς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ οι Ντιβόκ Οριγκί και Μοχάμεντ Σαλάχ. Ωστόσο, η εντυπωσιακή εμφάνιση της Λίβερπουλ επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Άλισον Μπέκερ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο καθαρό αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι άρχισαν εξαιρετικά το παιχνίδι, αφού μόλις στο 7ο λεπτό πήραν το προβάδισμα χάρη στο αυτογκόλ του Γκραντ Χάνλεϊ, ο οποίος έδιωξε λανθασμένα την μπάλα, ύστερα από όμορφη προσπάθεια και γύρισμα του Ντιβόκ Οριγκί. Η Νόριτς ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη στα πρώτα λεπτά, αλλά σε δύο περιπτώσεις τα σουτ του Μάρκο Στίπερμαν πέρασαν απελπιστικά άουτ. Στο 19' ο Μοχάμεντ Σαλάχ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, μετά από όμορφη συνεργασία με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Οι "κόκκινοι" δεν χαμήλωσαν τις μηχανές και στο 28ο λεπτό ο Σαλάχ από "killer" έγινε δημιουργός, καθώς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ χωρίς καν να πηδήξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 3-0. Το... κερασάκι στην εντυπωσιακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου έβαλε ο Ντιβόκ Ορίγκι, με υπέροχη κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε σημαντικά. Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά και έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 5-0, αλλά η μπάλα (αλλά και ο Τιμ Κρουλ) δεν έκανε τη χάρη στον Τζόρνταν Χέντερσον, καθώς μετά από παρεμβολή του τερματοφύλακα της Νόριτς, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Η Νόρτις ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε δοκάρι στο 62' με τον Mόριτς Λάιτνερ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τεέμου Πούκι εξαργύρωσε την εξαιρετική εικόνα που είχε σε όλο το ματς με γκολ ύστερα από όμορφο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Μετά το 70ό λεπτό, η Λίβερπουλ πίεσε και γι' άλλα γκολ, αλλά ο Κρουλ με εξαιρετικές αποκρούσεις (ειδικά στο φάουλ του Αλεξάντερ-Άρνορλντ στο 85'), αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον (39' Αντριάν), Αλεξάντερ-Άρνολντ, Τζόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Οριγκί (74' Μανέ), Φιρμίνο (86' Μίλνερ).

ΝΟΡΙΤΣ: Κρουλ, Άαρονς, Χάνλεϊ, Γκόντφρι, Λιούις, Μακλίν, Τράιμπουλ (70' Ερνάντες), Στίπερμαν (58' Στίπερμαν), Κάντγουελ, Μπουεντία, Πούκι (83' Ντρμιτς).

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ