ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός: Τέλος ο Σπανός

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Δημήτρης Σπανός αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού μετά την εντός έδρας ήττα - δεύτερη σε ισάριθμα ματς - από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Λεβαδειακός γνώρισε την ήττα (1-2) από τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 2, δεύτερη στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της δεύτερης κατηγορίας καθώς είχε γνωρίσει και την ήττα στην πρεμιέρα από τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

H νέα ήττα έφερε το τέλος του 50χρονου Αιγιώτη προπονητή από την τεχνική ηγεσία των Βοιωτών ανήμερα μάλιστα της ονομαστικής του εορτής. Οι πράσινοι βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του ενόψει και της εντός έδρας αναμέτρησης με την Κέρκυρα το επόμενο Σάββατο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό.

Ο κ. Σπανός υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση η οποία την έκανε δεκτή. Πριν από λίγο, ο κόουτς γνωστοποίησε την απόφασή του στους ποδοσφαιριστές και τους αποχαιρέτησε τονίζοντας την πεποίθησή του ότι, παρά το κακό ξεκίνημα, υπάρχουν οι δυνατότητες, αλλά και οι προϋποθέσεις για την επίτευξη του στόχου, που είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ 1.

Ο Λεβαδειακός ευχαριστεί τον Δημήτρη Σπανό για την εργατικότητα και το ήθος του και του εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία στη συνέχεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το σχόλιο του ΠΑΣ Γιάννινα για το επίμαχο πέναλτι
Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Το αόρατο πέναλτι νίκης των Ηπειρωτών
TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ