ΛΑΜΙΑ

Χάβος: "Κάναμε το καλύτερο μας πρώτο ημίχρονο"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η επικράτηση της Λαμίας επί του Παναθηναϊκού ήρθε απόλυτα δίκαια σύμφωνα με όσα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης ο Μάκης Χάβος.

Η Λαμία έφτασε σε μια σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού κάνοντας το καλύτερο της ημίχρονο σύμφωνα με όσα είπε ο Μάκης Χάβος ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του έπρεπε να βρίσκεται πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου:

"Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη από βαθμολογικής και ψυχολογικής άποψης. Νομίζω ότι ο πίνακας λέει ψέματα. Όλη η Ελλάδα βλέπει ότι η θέση της Λαμίας δεν είναι αυτή που πρέπει. Κάναμε το καλύτερο μας πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό βοήθησε και ο Παναθηναϊκός, γιατί προσπαθεί να παίξει και έγινε ανοιχτό παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε ένα καταπληκτικό γκολ με τον Μπερτογλιο. Μετά τα παιδιά θέλησαν να κρατήσουν το σκορ, ο Παναθηναϊκός πήρε μέτρα και έβαλε επιθετικούς αλλά τα κατάφέραμε. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη".

Για τους τραυματισμούς του Μπλάζιτς και του Μπερτόλιο:
"Ο τραυματισμός του Μπλάζιτς είναι ανησυχητικός αλλά θα το δούμε αύριο. Του Μπερτόγλιο ήταν θέμα κούρασης".

Για τις δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού:
"Και οι δύο νίκες ήταν σημαντικές. Όταν νικάς μία μεγάλη ομάδα που παίζει καλή μπάλα και μάλιστα δύο φορές σε λίγες μέρες, δείχνει ότι δεν είναι κάτι τυχαίο. Είναι σημαντικό που δεν δεχτήκαμε γκολ στην έδρα μας το Κύπελλο, μας ενδιαφέρει ο θεσμός. Όμως, τα παιχνίδια απέχουν λίγες μέρες και πρέπει να τις διαχειριστούμε".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ