ΛΑΜΙΑ

Με Μαστούρ, Σκόνδρα και Καραμάνο η Λαμία στο Περιστέρι

Με Μαστούρ, Σκόνδρα και Καραμάνο η Λαμία στο Περιστέρι

Ο νέος προπονητής της Λαμίας, Μάκης Χάβος, στην πρώτη αποστολή που ανακοίνωσε πήρε μαζί και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Μαστούρ, Σκόνδρα και Καραμάνο.

Με όλα της τα όπλα θα παραταχθεί στο Περιστέρι για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο η Λαμία καθώς ο νέος τεχνικός της, Μάκης Χάβος, στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας έχει στη διάθεση του τόσο τον Καραμάνο που είχε αποκτηθεί εδώ και είκοσι μέρες περίπου αλλά και τους Μαστούρ, Σκόνδρα.

Οι δυο τελευταίοι δεν έχουν κλείσει δυο εβδομάδες στην Λαμία αλλά μετέχουν στην 19μελη αποστολή και αναμένεται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ανάλογα και με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Το δελτίο Τύπου της Λαμίας ανέφερε:

"Με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου 15/9/2018 στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον εκτός έδρας αγώνα το βράδυ της Κυριακής 16/9, στις 20:00, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μετά την προπόνηση ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αναχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου για την Αθήνα.

Την αποστολή απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σαράνοβ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Οσμάν, Καραγκούνης, Μπερτόγλιο, Μαστούρ, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Τσούκαλος".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ