ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Με απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Λαμία: Με απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή της Λαμίας για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον τεχνικό της ομάδας της Φθιώτιδας να αποφασίζει να αφήσει παίκτες εκτός προκειμένου να ξεκουραστούν.

Η Λαμία φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (12/2) στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τον επαναληπτικό αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας της Φθιώτιδας, η οποία έχει αρκετές απουσίες.

Ο τεχνικός της Λαμίας αποφάσισε να αφήσει εκτός τους Θεοδωρόπουλο, Βύντρα, Μπεχαράνο, Δημούτσο και Μπιανκόνι, ώστε να ξεκουραστούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει επίσης στη διάθεσή του τους τραυματίες Πλιάτσικα και Τσούκαλο.

Ο Μπαχανάκ επιστρέφει στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο Επασί βρίσκεται για πρώτη φορά στη λίστα της ομάδας της Φθιώτιδας.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Κάχριμαν, Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βάντερσον, Μπάχανακ, Ασίγκμπα, Νιάσε, Βασιλόγιαννης, Νικολόπουλος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Τιρόνε, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Σασί και Βιγιάλμπα.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ