ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Λύθηκε το συμβόλαιο του Μαστούρ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χασίμ Μαστούρ ήρθε στην Ελλάδα ως... wonderkind και έχοντας περάσει από τη Μίλαν αλλά φεύγει έχοντας αγωνιστεί σε μόλις έξι παιχνίδια και λιγότερο από 200 λεπτά.

Η έλευσή του στην Ελλάδα τον περασμένο Σεπτέμβρη για λογαριασμό της Λαμίας έγινε "μετά βαΐων και κλάδων". Ο πρότερος βίος στη Μίλαν, οι συστάσεις περί wonderkid, άφηναν πολλές υποσχέσεις για την παρουσία του Χασίμ Μαστούρ στο σύλλογο της Φιώτιδας.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν οι δυο πλευρές με αποτέλεσμα η ΕΠΟ να ανακοινώσει την Τρίτη (12/3) το μεσημέρι τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών από 4 Μαρτίου.

Ο 20χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής γύρω από το όνομα του οποίου είχε γίνει αρκετός ντόρος τα προηγούμενα χρόνια αποχωρεί έχοντας παίξει μόλις σε έξι ματς της Λαμίας, τέσσερα για το πρωτάθλημα κόντρα σε Παναιτωλικό, Ξάνθη, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ και δυο στο Κύπελλο απέναντι σε ΑΕΚ και ΝΠΣ Βόλο.

Η συνολική του παρουσία μάλιστα δεν ξεπέρασε τα διακόσια λεπτά, όντας βασικός μόνο στα δυο παιχνίδια Κυπέλλου, ενώ σε αυτές τις έξι παρουσίες δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ.

Ο Μαστούρ δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη ούτε του Τεννέ, ούτε και του Χάβου με αποτέλεσμα να παίξει ελάχιστα ενώ το τελευταίο του παιχνίδι με τη Λαμία, κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήταν στις αρχές Δεκεμβρίου.

Έκτοτε υπήρξαν πολλά επεισόδια στο σήριαλ μέχρι να φτάσουμε τη λύση της συμφωνίας των δυο πλευρών. Αρχικά ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δεν επέστρεψε ποτέ από την άδεια Χριστουγέννων που πήρε. Έμεινε στην Ιταλία όπου έκανε και κάποιες θεραπείες.

Εν συνεχεία η ομάδα της Φθιώτιδας κινήθηκε δικαστικά και μάλιστα έκανε αρχικά εξώδικο και εν συνεχεία προσφυγή κατά του Μαστούρ για να λυθεί το συμβόλαιο του.

Τελικά οι δυο πλευρές τα βρήκαν και το συμβόλαιο λύθηκε συναινετικά.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ