ΛΑΜΙΑ

Επίσημο: Στη Λαμία ο Καραγκούνης

Επίσημο: Στη Λαμία ο Καραγκούνης

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού, Θανάση Καραγκούνη, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Τσβόλε, Ατρόμητο και Φωκικό.

Μια ημέρα πριν την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της επόμενης σεζόν, η Λαμία ανακοίνωσε ακόμη μία μεταγραφική προσθήκη. Και μάλιστα Λαμιώτη, καθώς θα είναι ο τρίτος με καταγωγή από την πόλη της Φθιώτιδας μετά τους Κωνσταντίνο Μπουλούλη και Νίκο Τσούκαλο.

Ο Θανάσης Καραγκούνης θα φορά την "κυανόλευκη" φανέλα την επόμενη σεζόν. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της πόλης και μετά αγωνίστηκε σε Ανδρούτσο Γραβιάς, Φωκικό, Ατρόμητο και Τσβόλε (Ολλανδία). Τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε μία φορά στην Eredivisie και 2 στο Κύπελλο Ολλανδίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό Θανάση Καραγκούνη. Ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Ολλανδική ΠΕΚ Ζβόλε, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα του Ατρόμητου Αθηνών. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας".

Αυτή είναι η έκτη προσθήκη μετά τους Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Ντένις Επστάιν, Ελίνι Δημούτσο, Βασίλη Πλιάτσικα, Νίκο Μελίσσα, ενώ έχουν ανανεώσει οι Ανέστης Αναστασιάδης, Κωνσταντίνος Μπουλούλης, Νίκος Τσούκαλος, Μάρκο Μπλάζιτς, Ιορδάνης Παπαργυρίου και Μαρκ Ασίγκμπα.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ