Γρηγορίου: "Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, δεν πρέπει να δίνουμε τροφή για σχόλια"

Γρηγορίου: "Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, δεν πρέπει να δίνουμε τροφή για σχόλια"

Ο Μιχάλης Γρηγορίου επανέλαβε και στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ηρακλή πως η εικόνα της Κέρκυρας ήταν απαράδεκτη και αποτελεί ντροπή.

Δεν είχε όρεξη για πολλά ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ηρακλή. Ο Γρηγορίου μίλησε και πάλι για εικόνα ντροπή και για μερίδιο ευθύνης που έχουν όλοι στην ομάδα των "Φαιάκων" ενώ τόνισε ότι πρέπει να είσαι σε κάθε ματς σοβαρός και να μην δίνεις τροφή για σχόλια.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Δεν υπάρχουν λόγια για το σημερινό παιχνίδι. Η χαρά για την γρήγορη παραμονή μας εξελίχθηκε σε λύπη γιατί κατορθώσαμε σε δύο παιχνίδια να χαλάσουμε την πολύ καλή εικόνα μας. Ντροπή για όλους μας η εικόνα αυτή που δείξαμε με Βέροια και Ηρακλή. Έχουμε όλοι μερίδιο ευθύνης. Πρέπει σε κάθε ματς να είσαι σοβαρός, δεν πρέπει να δίνεις τροφή για σχόλια και ίσως δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΗΡΑΙΟ

"Ζωντανός" στην υπόθεση παραμονής ο Ηρακλής, 3-0 την Κέρκυρα εκτός έδρας

ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΧΤΙΣΕ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Γρηγορίου: "Ντροπή για όλους μας η εικόνα"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24