Αφαίρεση τριών βαθμών στην Καλλιθέα

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επέβαλε στην Καλλιθέα την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Στέφαν Στεφάνοβιτς.

Χρυσάφι θα πληρώσει τις έξι συμμετοχές του Στέφαν Στεφάνοβιτς η Καλλιθέα. Ο Σέρβος αμυντικός μέσος οποίος ήταν κάτοικος του "Ελ Πάσο" στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν (2016-17) κατέθεσε προσφυγή αφού δεν είχε πληρωθεί.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (08/12) το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όχι μόνο δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή, αλλά επέβαλε στην Καλλιθέα την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Στέφαν Στεφάνοβιτς.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση. Επέβαλε στην ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Στέφαν Στεφάνοβιτς, δυνάμει τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Quiz: Ποιος Κούγιας είσαι;

Είσαι ο τηλεΚούγιας ή απλά ο Πρόεδρος Κούγιας; Κάνε το τεστ και μάθε!

Πόσοι ήταν τελικά οι νεκροί του Πολυτεχνείου;

Η ιστορικός Ελένη Κούκη απαντάει στις ερωτήσεις μας για τη νύχτα της 17ης Νοεμβρίου, τη φιλολογία που στήνεται γύρω από αυτή και τα εγκλήματα της Δικτατορίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ