Κουβέντα για συνεργασία Ίντερ - Ηρακλή

Στα γραφεία της Ίντερ βρέθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, Ζαχαρίας Μπουγιουκλής. Στα σκαριά συνεργασία του Γηραιού με τους "νερατζούρι". Το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Sport24.gr. (PHOTOS).

Συνάντηση στο Μιλάνο με τον υπεύθυνο των ακαδημιών της Ίντερ παγκοσμίως, Άλντο Μοντινάρο, πραγματοποίησε προ ημερών, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, Ζαχαρίας Μπουγιουκλής.

Ο Μακεδόνας παράγοντας, με τις συστάσεις του Λάμπρου Χούτου, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους "νερατζούρι", συναντήθηκε με τον Ιταλό στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με το πώς μπορεί να ξεκινήσει συνεργασία ανάμεσα σε Ηρακλή και Ίντερ.

Ο Μπουγιουκλής ενημερώθηκε για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει η Ίντερ σε επίπεδο ακαδημιών, ενώ ο ίδιος ανέλυσε στον Μοντινάρο το πλάνο και τη θέληση που υπάρχει στον Γηραιό να δοθεί έμφαση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τα σπλάχνα των Θεσσαλονικέων.

Το mail του Μοντινάρο  για τη συνάντηση και την επικείμενη συνεργασία με τον Ηρακλή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στον Ιανουάριο του 2017 στελέχη της Ίντερ θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και θα έχουν νέα επαφή με τη διοίκηση του Ηρακλή, ώστε να διαπιστωθεί πώς μπορεί να σφραγιστεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και να προκύψει συνεργασία από εδώ και στο εξής.

Στις σκέψεις του Ηρακλή είναι ο δανεισμός παικτών από την Ίντερ, αλλά και να έχει η ίδια τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που στον Γηραιό υπάρχει αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω και να παίξει εκτός των συνόρων.

Ο Μοντινάρο (αριστερά) με τον τεχνικό διευθυντή του Ηρακλή, Ζαχαρία Μπουγιουκλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλής δεν έχει άδεια και ως εκ τούτου τώρα δεν έχει δικαίωμα να αποκτήσει παίκτες από την Ίντερ. Ό,τι είναι να γίνει, αν γίνει, θα σημειωθεί από το καλοκαίρι. Το παρών στη συνάντηση έδωσε και ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Ίντερ, Λάμπρος Χούτος, ο οποίος είναι και ο εκπρόσωπος του μεσοεπιθετικού του Ηρακλή, Λάζαρου Λάμπρου.

Χούτος (αριστερά) και Μπουγιουκλής κατά την παρουσία τους στα... ιδιαίτερα διαμερίσματα της Ίντερ.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Είναι δίκαιο να γίνει πράξη: 7 επιδόματα που αξίζει κάθε Έλληνας

Οι ευρωβουλευτές έδειξαν το δρόμο. Ήρθε η ώρα να τους ακολουθήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24