ΗΡΑΚΛΗΣ

Ιντζόγλου αντί Παληγεώργου

Ιντζόγλου αντί Παληγεώργου
INTIME SPORTS

Κι ενώ ο Γιώργος Παληγεώργος βρίσκεται σε συζητήσεις για την λύση του συμβολαίου με την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής ο Λευτέρης Ιντζόγλου είναι ο αντικαταστάτης του.

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Παληγεώργου στο ρόστερ του Ηρακλή. Από το ξεκίνημα σχεδόν της προετοιμασίας του Ηρακλή ο Παληγεώργος βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση της ΠΑΕ για την λύση του συμβολαίου του με τον πρώην μέσο της Δόξας Δράμας να υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής ανέφερε: " Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λευτέρη Ιντζόγλου για την αγωνιστική περίοδο 2013-14".

Ο 26χρονος μέσος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Βύζαντα, στον οποίο αγωνίστηκε για πέντε χρόνια (2005-10). Σειρά το 2010 είχε η ΑΕΚ. Το 2011 ενώ ανήκε στον Ατρόμητο, αγωνίστηκε ως δανεικός στην ομάδα του Πιερικού. Τελευταίος του σταθμός, πριν αποτελέσει μέλος του Ηρακλή, ήταν η Δόξα Δράμας (2012-13).

Ο Ιντζόγλου τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους σε Πιερικό και Δόξας Δράμας ήταν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές τους ενώ σήμερα μετέβη στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας όπου και τέθηκε στην διάθεση του Σίνισα Γκόγκιτς.

Κι όχι μόνος του καθώς το ίδιο δρομολόγιο ακολούθησε και ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι που αν και με μία αλλαγή πτήσης και καθυστέρηση άφιξης της νέας στην Θεσσαλονίκη έφθασε χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη αφήνοντας πίσω του την Λιέγη και το Βέλγιο έχοντας ξεκινήσει το ταξίδι του από τις Βρυξέλλες με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα.

Ο Ονουάτσι βρέθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, το πρωί πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως μετέβη στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ