ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηρακλής: Παραιτήθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης

Ηρακλής: Παραιτήθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης
Βοσνιάδης MOTIONTEAM

Δεν συνεχίζει στον πάγκο του Ηρακλή ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο Μακεδόνας προπονητής ανακοίνωσε την παραίτησή του στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τον Αιγινιακό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Football League.

Παρελθόν αποτελεί για τον Ηρακλή ο Αλέκος Βοσνιάδης. Μετά το 1-1 με τον Αιγινιακό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Football League, ο Μακεδόνας τεχνικός ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι αποχωρεί.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: "Στον Ηρακλή ήρθαμε με όλη την καρδιά μας, ανάμεσα σε φίλους για να δουλέψουμε. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Από σήμερα η συνεργασία μας έχει τελειώσει. Μην τη διαλύσετε την ομάδα, δώστε δύναμη στον επόμενο. Βρείτε τον τρόπο να αγκαλιάσετε τους παίκτες. Η ομάδα στο τέλος θα τα καταφέρει.

Αν η ομάδα μπει στη διαδικασία να αγχωθεί και να πιεστεί, το έργο θα είναι δύσκολο. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. To πιο σημαντικό είναι η αξιοπρέπεια. Δεν ήρθα στον Ηρακλή για να διχάσω. Τι να κάτσω; Να μείνω σε ένα περιβάλλον που δεν περνάω καλά κι ας με στηρίζει η διοίκηση; Ο μόνος που μπορεί να δώσει λύση είναι ο προπονητής. Πήρα την απόφαση και προχωράμε".

Ο Ηρακλής έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα στη Football League, ενώ είχε μεσολαβήσει η βαριά εντός έδρας ήττα στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο (1-6).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ