ΙΝΤΕΡ

Θέλει τον Ντάνι Άλβες στην Ίντερ ο Κόντε

PSG's Dani Alves rects during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Strasbourg at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, April 7, 2019. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Dani Alves rects during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Strasbourg at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, April 7, 2019. (AP Photo/Francois Mori) AP

Ο Αντόνιο Κόντε έχει βάλει στο... μάτι τον Ντάνι Άλβες, σύμφωνα με το France Football. O 36χρονος Βραζιλιάνος μπακ, που έμεινε ελεύθερος από την Παρί, έχει ξαναπεράσει από το ιταλικό πρωτάθλημα, τη σεζόν '16-'17.

Παρότι είναι 36 ετών, παραμένει εν ενεργεία διεθνής με την εθνική Βραζιλίας και κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του. Ο Ντάνι Άλβες έφυγε από την Παρί Σεν-Ζερμέν και σύμφωνα με το France Football, η Ίντερ θέλει να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό, ο Αντόνιο Κόντε που προτίθεται να παίξει στους "νερατζούρι" το 3-5-2, ζήτησε τον Άλβες, ο οποίος θα ταίριαζε απόλυτα σε αυτή τη διάταξη, ώστε να καλύψει τη δεξιά πλευρά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νοτιοαμερικανός έχει περάσει από το ιταλικό πρωτάθλημα και τη σεζόν 2016-2017, όταν έπαιξε στη Γιουβέντους. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, άλλες ομάδες που τον θέλουν είναι οι Ντόρτμουντ και Σίτι, ενώ και ομάδες από την Κίνα έχουν κάνει κρούση.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ