ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεκόρ ιταλικής ομάδας: Στα 5.8 εκατ. ευρώ οι εισπράξεις εισιτηρίων του Ίντερ - Μπαρτσελόνα!

Inter Milan fans cheer prior to the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan fans cheer prior to the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Όπως ανακοίνωσε η Ίντερ, οι εισπράξεις από τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα έφτασαν στα 5.8 εκατ. ευρώ, ποσό - ρεκόρ για ιταλικό σύλλογο.

Στον ρυθμό μιας πολύ μεγάλης αναμέτρησης κινείται το Μιλάνο, καθώς η Ίντερ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης (6/11, 22:00), για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι Καταλανοί έχουν πάρει κεφάλι στο Group B της διοργάνωσης, καθώς μετρούν 9 βαθμούς με 3/3 στο ξεκίνημα και οι "νερατζούρι" ακολουθούν με 6 βαθμούς στη δεύτερη θέση. Με τις Τότεναμ και Αϊντχόφεν, που συμπληρώνουν τον όμιλο, να έχουν από 1 βαθμό, γίνεται αντιληπτό πως μια επικράτηση της Ίντερ κόντρα στους "μπλαουγκράνα" εξασφαλίζει σε μεγάλο ποσοστό την πρόκριση της ιταλικής ομάδας στην επόμενη φάση, ενώ της επιτρέπει να κυνηγήσει την πρωτιά στο Group B.

Στις τάξεις των οπαδών της Ίντερ -σε συνδυασμό με την ξέφρενη πορεία του τελευταίου μήνα στο πρωτάθλημα-επικρατεί παροξυσμός ενόψει της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ρεκόρ εισπράξεων ιταλικού συλλόγου μέσα από την διάθεση των εισιτηρίων.

Η Ίντερ ανακοίνωσε πως στα ταμεία της θα μπουν 5.8 εκατ. ευρώ για το ματς με την Μπαρτσελόνα, το μεγαλύτερο ποσό που έχει καρπωθεί ομάδα της χώρας για ένα και μόνο παιχνίδι. Δείτε το τιτίβισμα των "νερατζούρι" μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter:

AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ