ΙΝΤΕΡ

Πρόεδρος Κάλιαρι: "Ο Ναϊνγκολάν θα είναι μέλος της Ίντερ την επόμενη σεζόν"

Πρόεδρος Κάλιαρι: "Ο Ναϊνγκολάν θα είναι μέλος της Ίντερ την επόμενη σεζόν"

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν αγωνίζεται φέτος δανεικός στην Κάλιαρι από την Ίντερ, όμως την επόμενη σεζόν πρόκειται να επιστρέψει στους Νερατζούρι.

Το καλοκαίρι του 2019 ο Ράτζα Ναϊνγκολάν έφυγε δανεικός από την Ίντερ στην Κάλιαρι για την άρρωστη σύζυγό του. Ωστόσο, όπως δήλωσε, ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας της Σαρδηνίας, Τομάσο Τζουλιόνι, το πιθανότερο είναι την επόμενη σεζόν να επιστρέψει στους Νερατζούρι.

Ο λόγος είναι ότι η Κάλιαρι δεν έχει οψιόν αγοράς του, ενώ ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Ίντερ υπολογίζει τον 32χρονο Βέλγο: "Η Κάλιαρι δεν έχει οψιόν και ο παίκτης θα επιστρέψει στην Ίντερ. Μετά από αυτό θα υπολογίσουμε τα δεδομένα και θα πάρουμε απόφαση. Θα είναι δύσκολο να κρατήσουμε τον Ναϊνγκολάν στην Κάλιαρι. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και μεγάλα κλαμπ θα ήθελαν να τον αποκτήσουν. Νομίζω θα είναι κομμάτι της Ίντερ της επόμενο σεζόν" ανέφερε ο Τζουλιόνι στο Radio Radio

Το όνομα του Ναϊνγκολάν παρουσιάστηκε και σε δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica την Κυριακή (7/6). Συγκεκριμένα, η Ρόμα ψάχνει οικονομική σταθερότητα μέσω της πώλησης παικτών. Έτσι, οι Νερατζούρι φέρεται να προσέγγισαν τους Τζαλορόσι για την αγορά του Τζανιόλο προσφέροντας ως αντάλλαγμα τον Ναϊνγκολάν και χρήματα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ρόμα απέρριψε την πρόταση.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ