ΙΤΑΛΙΑ

Ο Ναϊνγκολάν υπογράφει στην Κάλιαρι για την άρρωστη σύζυγό του

Ο Ναϊνγκολάν υπογράφει στην Κάλιαρι για την άρρωστη σύζυγό του

Λόγοι ανωτέρας βίας υποχρεώνουν τον Ρατζά Ναϊνγκολάν να συνεχίσει την καριέρα του στην Κάλιαρι. Η σύζυγός του Κλαούντια, γεννημένη στη Σαρδηνία, αντιμετωπίζει καρκίνο, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει τον Ιούλιο.

Ένας από τους πιο ποιοτικούς χαφ που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στο ιταλικό ποδόσφαιρο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κάλιαρι. Ο λόγος για τον Ρατζά Ναϊνγκολάν, ο οποίος σε ηλικία 31 ετών είναι σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα της Σαρδηνίας, για δανεισμό ενός έτους από την Ίντερ.

Για πολλούς αυτή η μεταγραφική εξέλιξη είναι σοκαριστική, αλλά έχει λόγο. Αυτός δεν είναι άλλος από τη σύζυγό του Κλαούντια, η οποία αντιμετωπίζει καρκίνο. Η ίδια, μάλιστα, με post στο Instagram τον Ιούλιο αποκάλυψε ότι θα δώσει αυτή τη νέα "μάχη".

Το 2010 ο Ρατζά Ναϊνγκολάν έχασε τη μητέρα του από καρκίνο. Μερικά από τα τατουάζ που έχει "χτυπήσει" στο σώμα του ο Βέλγος είναι αφιερωμένη σε εκείνη (ο πατέρας του είχε εγκαταλείψει την οικογένεια).

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Βέλγος μέσος πήρε μεταγραφή στην Ίντερ από τη Ρόμα. Οι "τζαλορόσι" τον είχαν αγοράσει το 2014 από την Κάλιαρι, στην οποία τώρα θα υπογράψει για ένα χρόνο ως δανεικός από την Ίντερ. Στην Κάλιαρι αγωνίζεται ο διεθνής αριστερός μπακ, Μπάμπης Λυκογιάννης.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ