ΙΝΤΕΡ

Ο... Ναϊνγκολάν κάνει παρκούρ σαν νίντζα στο Μεάτσα

Soccer player Radja Nainggolan of Belgium arrives at the Italian Olympic Committee's headquarters for medical checks in Milan, Italy, Monday, June 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Soccer player Radja Nainggolan of Belgium arrives at the Italian Olympic Committee's headquarters for medical checks in Milan, Italy, Monday, June 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP IMAGES/AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Ίντερ ανέβασε ένα εντυπωσιακό βίντεο με τον... Ράτζα Ναϊνγκολάν ντυμένος σαν νίντζα να κάνει παρκούρ έξω από το Μεάτσα. (VIDEO)

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη μεταγραφή της Ίντερ ενόψει της νέας σεζόν και θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα πάντα τις δυο τελευταίες μέρες στο Μιλάνο και ιδίως σε ότι έχει να κάνει με τους "νερατζούρι" κινούνται στους ρυθμούς του Βέλγου μέσου.

Έτσι μετά την παρουσίαση του μέσω πρωτοσέλιδου της "Gazzetta Dello Sport" η Ίντερ ετοίμασε και ένα βίντεο όπου ο Ναϊνγκολάν ντυμένος σαν νίντζα κάνει παρκούρ έξω από το Μεάτσα.

Πράγματι το βίντεο είναι αρκετά εντυπωσιακό! Αλλά σε κανένα πλάνο, εκτός από τα τελευταία δευτερόλεπτα, δεν φαίνεται ο Ναϊνγκολάν. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για το αν ο Βέλγος είναι πρωταγωνιστής ως... "Νίντζα" σε όλο το κλιπ ή όχι.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ