ΙΝΤΕΡ

Λουκακού: "Επέλεξα τον Κόντε για να νικάω"

Soccer forward Romelu Lukaku gives his thumbs up as he salutes Inter Milan supporters from a window of the Italian Olympic Committee's headquarters, in Milan,Italy, Thursday, Aug. 8, 2019. Manchester United forward Lukaku is on the verge of completing his move to Inter Milan on the final day of transfers in England. (AP Photo/Luca Bruno)
Soccer forward Romelu Lukaku gives his thumbs up as he salutes Inter Milan supporters from a window of the Italian Olympic Committee's headquarters, in Milan,Italy, Thursday, Aug. 8, 2019. Manchester United forward Lukaku is on the verge of completing his move to Inter Milan on the final day of transfers in England. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Ρομελού Λουκακού ξεκαθάρισε πως δεν επέλεξε την Ίντερ για να απολαύσει την πόλη του Μιλάνου και υποστήριξε πως στην Ιταλία γίνεται ακόμα πιο σκληρή δουλειά σε σχέση με την Αγγλία.

Οι πρώτες του ημέρες στην Ίντερ είναι άκρως κοπιαστικές από τη στιγμή που ο Αντόνιο Κόντε έχει βγάλει το λάδι στους ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις, όμως ο Ρομελού Λουκακού μόνο παράπονα δεν έχει.

Ο Βέλγος επιθετικός ήταν εκείνος που επιδίωξε να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να βρει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και η ομάδα του Μιλάνου του την προσφέρει, με τον πρώην πλέον φορ των "κόκκινων διαβόλων" να δηλώνει ενθουσιασμένος σε συνέντευξή του:

"Πώς είναι οι προπονήσεις; Είναι εξαντλητικές. Τα πάντα έχουν αλλάξει. Στην Αγγλία δουλεύουν πολύ αλλά εδώ η δουλειά είναι πραγματικά σκληρή.

Η πόλη του Μιλάνου είναι πολύ όμορφη, δεν ήρθα όμως εδώ για να την απολαύσω αλλά για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους.

Ποια είναι η τροφή που έχω προλάβω να φάω αυτές τις ημέρες στην Ιταλία; Σαλάτα...", είπε μεταξύ άλλων ο Λουκακού, τονίζοντας πως η παρουσία του Κόντε στον πάγκο των "νερατζούρι" έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να επιλέξει την ομάδα του Μιλάνου για τη συνέχεια της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ