ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Το εμπνευσμένο πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για Λαουτάρο-Λουκακού

Inter Milan's Lautaro Martinez, center, celebrates with his teammates Romelu Lukaku, left, and Nicolo Barella after scoring his side's opening goal during the Champions League group F soccer match between Borussia Dortmund and Inter Milan, in Dortmund, Germany, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Inter Milan's Lautaro Martinez, center, celebrates with his teammates Romelu Lukaku, left, and Nicolo Barella after scoring his side's opening goal during the Champions League group F soccer match between Borussia Dortmund and Inter Milan, in Dortmund, Germany, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Οι Ρομελού Λουκακού και Λαουτάρο Μαρτίνες οδήγησαν την Ίντερ σε σπουδαία νίκη στην Πράγα κόντρα στην Σλάβια στο δρόμο για τους "16" του Champions League και έδωσαν την ευκαιρία στην Gazzetta dello Sport να τους αποθεώσει με ιδιαίτερο τρόπο.

Ολοζώντανη στο κυνήγι της πρόκρισης στη νοκ-άουτ φάση του Champions League έμεινε η Ίντερ καθώς μετά το 3-1 στην Πράγα επί της Σλάβια έφτασε τους 7 βαθμούς, όσους έχει δηλαδή και η Ντόρτμουντ, και ξέρει πως με νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο Μεάτσα στο φινάλε της φάσης των ομίλων, κλείνει θέση για τους "16" της διοργάνωσης.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν ήταν άλλοι από τα δύο βαριά πυροβολικά της στη γραμμή κρούσης, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες πετυχαίνει δύο γκολ από ισάριθμες ασίστ του Λουκακού και τον Βέλγο να πετυχαίνει το άλλο γκολ των νερατζούρι.

Το πόσο αγαστή είναι η συνεργασία του Αργεντινού με τον Βέλγο στους Μιλανέζους το διαπιστώνει κανείς και από τα νούμερά τους λίγο πριν φύγει ο Νοέμβρης, καθώς αμφότεροι έχουν από 11 γκολ σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με το συνολικό απολογισμό να είναι 22 τέρματα σε 34 ματς!

Φυσικά, το νούμερο αυτό είναι καθόλα εντυπωσιακό και για το λόγο αυτό η Gazzetta dello Sport δεν έχασε την ευκαιρία και φιλοξένησε τους δύο παίκτες σε ένα εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο που έχει τίτλο: "Lu-La Park". Παίζοντας ουσιαστικα με τη λέξη Luna Park αλλά και την ευθυμία που έχουν χαρίσει στα πρόσωπα των τιφόζι της Ίντερ οι δύο παίκτες, σκοράροντας κατά ριπάς.

Ίντερ: Το εμπνευσμένο πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για Λαουτάρο-Λουκακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ