ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ούτε στο τραπέζι της ομάδας πήγε ο Ικάρντι

Inter Milan's Mauro Icardi grimaces during a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, May 13, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi grimaces during a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, May 13, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η ομάδα της Ίντερ δείπνησε σε εστιατόριο του Μιλάνου ώστε να γίνει το καλωσόρισμα στα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, με τον Μάουρο Ικάρντι να λάμπει διά της απουσίας του (VIDEOS).

Το φινάλε των καλοκαιρινών μεταγραφών πλησιάζει και ο Μάουρο Ικάρντι φαντάζει κάθε ημέρα που περνάει όλο και πιο "ξένος" σε σχέση με τον οργανισμό που λέγεται Ίντερ.

Η τελευταία απόδειξη ήρθε το βράδυ της Πέμπτης, με τους νερατζούρι να οργανώνουν δείπνο σε εστιαστόριο του Μιλάνου για να γνωριστούν καλύτεροι οι παλιοί με τους νέους παίκτες και τον μοναδικό που απείχε από τη συγκεκριμένη εκδήλωση να είναι ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας.

Ίντερ: Ούτε στο τραπέζι της ομάδας πήγε ο Ικάρντι

Το γεγονός πάντως της απουσίας του Ικάρντι δεν πτόησε τους ποδοσφαιριστές του Κόντε που πέρασαν μία πολύ όμορφη βραδιά, με το κλίμα να είναι εξαιρετικά λίγες ημέρες μετά το 4-0 επί της Λέτσε στην πρεμιέρα της Serie A και ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Κάλιαρι για την 2η αγωνιστική.

Φυσικά, υπήρχε και το "βάπτισμα του πυρός" στους νεοφερμένους, με τους Λουκακού, Μπαρέλα, Σένσι, Μπαστόνι, Λάτσαρο και Ντι Μάρκο, να λέει ο καθένας τους και από ένα τραγούδι για να γίνει η "μύησή" τους στην ομάδα, όπως συνηθίζεται πλέον σε όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες που υποδέχονται νέους ποδοσφαιριστές.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

'Ιντερ: Επίσημα ''νερατζούρο" ο Μπιράγκι

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ