ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Κόντε απάντησε με ατάκα-φωτιά στον Σάρι

Inter Milan's head coach Antonio Conte gestures during a Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's head coach Antonio Conte gestures during a Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Μαουρίτσιο Σάρι παραπονέθηκε για την υψηλή ζέστη που είχε κατά τη διάρκεια του Φιορεντίνα-Γιουβέντους και ο τεχνικός της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, φρόντισε να του δώσει πληρωμένη απάντηση.

Ο Αντόνιο Κόντε λάτρευε τους λεκτικούς διαξιφισμούς από την εποχή που ήταν στην Γιουβέντους και κατόπιν στην Τσέλσι (αυτοί με τον Ζοζέ Μουρίνιο έμειναν στην ιστορία) και τώρα φαίνεται πως είναι έτοιμος να συνεχίσει την παράδοση στην Ίντερ.

Απέναντί του μάλιστα θέλει να έχει όχι οποιονδήποτε αλλά τον ομόλογό τους της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι. Η αφορμή δόθηκε από τον Σάρι, ο οποίος στο φινάλε του αγώνα της Φιορεντίνα με την βέκια σινιόρα ( 0-0) παραπονέθηκε για την τρομερή ζέστη που επικρατούσε την ώρα του ματς, τονίζοντας τη διαφορά του να παίζει κάποια ομάδα στις 15:00 (όπως η δική του) και στις 20:45 (η Ίντερ).

Η νύξη για τους νερατζούρι δεν άρεσε όμως καθόλου στον Κόντε και έτσι μετά τη νίκη της Ίντερ επί της Ουντινέζε ( 1-0 με γκολ του Σένσι) το βράδυ του Σαββάτου που την έφερε στην κορυφή της Serie A, έριξε τα καρφιά του για τον Μαουρίτσιο Σάρι.

"Δεν θέλω να πω κάτι, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα υποχρεωθούμε να αποκαλύψουμε τους ισολογισμούς της κάθε ομάδας.

Να πω μόνο ότι θα πρέπει κάποιος να παραμείνει ήρεμος επειδή τώρα είναι στην πλευρά των ισχυρών", δήλωσε ο Κόντε, θέλοντας να υπενθυμίσει τα ξεσπάσματα που είχε κατά της Γιουβέντους ο Μαουρίτσιο Σάρι πριν μερικά χρόνια, όταν διαμαρτυρόταν ως προπονητής της Νάπολι.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φιορεντίνα - Γιουβέντους 0-0: Μπλόκο στους μπιανκονέρι
Ίντερ - Ουντινέζε 1-0: Στην κορυφή με το απόλυτο οι νερατζούρι
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ