SERIE A

Φιορεντίνα - Γιουβέντους 0-0: Μπλόκο στους μπιανκονέρι

Φιορεντίνα - Γιουβέντους 0-0: Μπλόκο στους μπιανκονέρι

Η Γιουβέντους έμεινε στο 0-0 με τη Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι και γνώρισε την πρώτη βαθμολογική της απώλεια στη Serie A της τρέχουσας σεζόν. Πρώτο ματς του Σάρι στον μπιανκονέρο πάγκο, πρώτος βαθμός για τους βιόλα.

Στην πρεμιέρα της Serie A η Γιουβέντους έφυγε με τη νίκη από το Ένιο Ταρντίνι της Πάρμα χάρη στο γκολ του Κιελίνι. Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου νίκησε 4-3 στο ντέρμπι τη Νάπολι. Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν βρισκόταν στον πάγκο σε κανένα από αυτά τα ματς, καθώς ανάρρωνε από πνευμονία.

Κάθισε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση του Αρτέμιο Φράνκι με αντίπαλο τη Φιορεντίνα. Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη. Η Γηραιά Κυρία δεν έκανε το 3/3 και υπέστη την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στη σεζόν.

Με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκονσάλο Ιγκουαΐν στην επίθεση οι μπιανκονέρι δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Μπαρτολομέι Ντραγκόβσκι. Ο 60χρονος Ναπολιτάνος προπονητής πέρασε στο ματς τον Κουαδράδο αντί του Ντανίλο στο 62ο - προχώρησε σε αναγκαστικές αλλαγές των Ντόουγκλας Κόστα και Πιάνιτς στο πρώτο ημίχρονο - αλλά τίποτα.

Η ομάδα του Τορίνο πηγαίνει στη Μαδρίτη, όπου την Τετάρτη (18/9, 22:00) αντιμετωπίζει την Ατλέτικο για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος προπονητής; Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις στo Fantasy Champions League τουρνουά του Stoiximan.gr

Οι βιόλα πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς είχαν προηγηθεί οι ήττες από Νάπολι (3-4) και Τζένοα (2-1). Ο Βιντσέντσο Μοντέλα μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται πιο άνετα στον πάγκο της ομάδας της Τοσκάνης.

Μπορεί ο Ρόκο Κομίσο να τον στήριξε με δηλώσεις, αλλά σύσσωμος ο ιταλικός Τύπος έφερε τον Τζενάρο Γκατούζο προ των πυλών της τεχνικής ηγεσίας της Φιορεντίνα.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ