ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Κοντά στον Κολάροβ

Roma's Aleksandar Kolarov winks his eyes to fans during the Italian Serie A soccer match between Roma and Bologna at Rome's Olympic stadium, Friday, Feb. 7, 2020. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Aleksandar Kolarov winks his eyes to fans during the Italian Serie A soccer match between Roma and Bologna at Rome's Olympic stadium, Friday, Feb. 7, 2020. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Η Ίντερ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Ρόμα για την απόκτηση του 34χρονου αριστερού μπακ, Αλεκσάνταρ Κολάροβ. Το deal εκτιμάται ότι θα κλείσει στο 1.500.000 ευρώ.

Μετά τον Έντιν Τζέκο - ο οποίος οδεύει στη Γιουβέντους - η Ρόμα αναμένεται να χάσει άλλο ένα βασικό και έμπειρο μέλος της. Η Ίντερ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Αιώνιας Πόλης για τον Αλεκσάνταρ Κολάροφ.

Άλλωστε με τον 34χρονο Σέρβο αριστερό μπακ οι νερατζουρι εδώ και μέρες είχαν φθάσει σε συμφωνία. Οι διαπραγματεύσεις των ομάδων του Μιλάνο και της Ρώμης βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν στο 1.500.000 ευρώ. Αξίζει να τονιστεί ότι ο Κολάροβ διανύει την τελευταία του σεζόν με συμβόλαιο (το τρέχον εκπνέει το καλοκαίρι του 2021).

Γεννήθηκε στο Βελιγράδι και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα. Τον απέκτησε η Τσουκαρίτσκι, συνέχισε στην ΟΦΚ Βελιγραδίου και το 2007 τον πήρε η Λάτσιο. Το 2010 η Μάντσεστερ Σίτι τον έκανε δικό της αντί 24.000.000 ευρώ και η Ρόμα τον απέκτησε το 2017 αντί 5.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιουβέντους: Έκλεισε το deal με την Ρόμα για την αγορά του Τζέκο

Photo credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ