ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Έκλεισε το deal με την Ρόμα για την αγορά του Τζέκο

Γιουβέντους: Έκλεισε το deal με την Ρόμα για την αγορά του Τζέκο
ALFREDO FALCONE/LAPRESSE VIA AP

Ο Έντιν Τζέκο είναι όπως όλα δείχνουν ο εκλεκτός της Γιουβέντους για την γραμμή κρούσης της, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να τα βρίσκουν σε όλα με τον Βόσνιο και την Ρόμα.

Το όνομά της Γιουβέντους έπαιξε έντονα για τον Λουίς Σουάρες και ακούστηκε μέχρι και για τον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο ο επιθετικός που -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα κληθεί να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης των πρωταθλητών Ιταλίας είναι ο Έντιν Τζέκο.

Οι μπιανκονέρι πολιορκούσαν για μία εβδομάδα περίπου τον 34χρονο Βόσνιο φορ και σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της " Corriere dello Sport", αποφάσισε να ενδώσει, υπό τις ευλογίες και της συζύγου του (είναι έγκυος και περιμένει την τρίτη κόρη τους που θα γεννηθεί στην Ρώμη), που έδωσε το Οk για τη μετακόμιση από την Ρώμη στο Τορίνο.

Γιουβέντους: Έκλεισε το deal με την Ρόμα για την αγορά του Τζέκο

Ρόμα 10.000.000 ευρώ συν 2.000.000 με τη μορφή μπόνους για τον Τζέκο (είχε συμβόλαιο μέχρι το 2022, ενώ αγωνίζεται στους τζαλορόσι από το 2016), ενώ στον παίκτη θα προσφέρει ετήσιο συμβόλαιο 7.500.000 ευρώ, όσα κέρδιζε δηλαδή και στους πρωτευουσιάνους.

Από την πλευρά της, η Ρόμα δεν πρόκειται να κρατήσει το ποσό αυτό στο ταμείο της αλλά θα τα χρησιμοποιήσει για να κλείσει το deal με την Νάπολι για την απόκτηση του Αρκάντιους Μίλικ, δίνοντας εκτός από χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα και συγκεκριμένα τους Ουντέρ και Ρικάρντι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ