ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Διαψεύδει τις φήμες για Γιουβέντους ο Ικάρντι

Inter Milan's Mauro Icardi, left, challenges for the ball with Chievo's Bostjan Cesar during a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, May 13, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi, left, challenges for the ball with Chievo's Bostjan Cesar during a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, May 13, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο επιθετικός της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, διέψευσε μέσω Instagram πρωτοσέλιδο της "La Gazzetta dello Sport" που τον θέλει να μετακομίζει στο Τορίνο για τη Γιουβέντους.

Η ιταλική εφημερίδα "La Gazzetta dello Sport" δημοσιοποίησε ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ο Ικάρντι έχει συμφωνήσει εδώ και εβδομάδες με τη Γιουβέντους για πενταετές συμβόλαιο και τις αποδοχές του παίκτη να φτάνουν τα 5.000.000 ευρώ τη σεζόν.

Μάλιστα, οι "μπιανκονέρι" προσφέρουν ως αντάλλαγμα τον Ντάγκλας Κόστα, με τους "νερατζούρι" να δέχονται μονάχα χρήματα. Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ήταν αφιερωμένη στον στράικερ της Ίντερ, καθώς εκείνο έγραφε "Κυρία Ικάρντι και δεν είναι η Γουάντα", κάτι που αποτελεί υπαινιγμό για μετακίνηση του Ικάρντι στη "Μεγάλη Κυρία".

Ο Γουάντα Νάρα, σύντροφος και ατζέντης του Ιταλού επιθετικού, είχε υποστηρίξει σε εκπομπή ότι ο Ικάρντι είναι μεν περιζήτητος, αλλά θα παραμείνει στην Ίντερ. Κάτι τέτοιο ανέφερε και ο Μάουρο με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

"Από τη στιγμή που ο Τύπος αποφάσισε να δημοσιεύσει ειδήσεις που δεν αντικατοπτρίζουν τις σκέψεις μου και τη θέλησή μου, θέλω να ενημερώσω τους οπαδούς μας ότι έχω εκφράσει στην ομάδα την επιθυμία μου να παραμείνω στην Ίντερ. Έτσι από δω και πέρα δεν θα υπάρχει καμία παρεξήγηση.

Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον του Τύπου για λανθασμένες ειδήσεις, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι πέρα απ' το να ξεκαθαρίζω τα πράγματα. Επαναλαμβάνω, θέλω να μείνω στην Ίντερ γιατί είναι η οικογένειά μου" δήλωσε ο Ικάρντι, ενώ συνόδευσε το σχόλιο με φωτογραφία του με τη φανέλα των "νερατζούρι".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ