ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Δεν δίνει τα 83 εκατ. € για Λουκακού, έτοιμο το Plan B για την επίθεση

Manchester United's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Paris Saint Germain and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, March. 6, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
Manchester United's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Paris Saint Germain and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, March. 6, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Η Ίντερ δεν τα βρίσκει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ρομελού Λουκακού λόγων των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων των Άγγλων και τσεκάρει με ενδιαφέρον τον Ραφαέλ Λεάο για την επίθεσή της.

Ο Ρομελού Λουκακού είναι ο εκλεκτός του Αντόνιο Κόντε για την επίθεση της Ίντερ τη φετινή σεζόν και σε αυτόν έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της εδώ και καιρό η ομάδα του Μιλάνου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα αποδεχτεί ασυζητητί τους οικονομικούς όρους που θέτει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" είναι αδιάλλακτοι ως προς τα χρήματα που θέλουν να βάλουν στα ταμεία τους από την πώληση του Βέλγου διεθνούς στράικερ, παραμένοντας "καρφωμένοι" στην αξίωση των 83 εκ.ευρώ, και το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα η μετακίνηση του παίκτη στην Serie A να οδεύει προς ναυάγιο.

Ίντερ: Δεν δίνει τα 83 εκατ. € για Λουκακού, έτοιμο το Plan B για την επίθεση

"Αυτός ο άνθρωπος αξίζει όντως 83 εκατομμύρια;", είναι το ερώτημα που θέτει η "Gazzetta dello Sport" μέσα από το σημερινό της πρωτοσέλιδο, με την εφημερίδα να αναφέρει πως η Μάντσεστερ δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της και η Ίντερ αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις.

"Ο Ραφαέλ Λεάο είναι η πρώτη εναλλακτική λύση", συμπληρώνει η εφημερίδα, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο 20χρονος Πορτογάλος επιθετικός της Λιλ (8 γκολ σε 24 παρουσίες του πέρυσι στην Ligue 1) κοστολογείται 40.000.000 ευρώ από την ομάδα του.

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ