ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Δεν ανανεώνει ο Ικάρντι, η Γουάντα Νάρα έβαλε 4 ομάδες στο κόλπο της απόκτησής του!

Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, is flanked by Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, is flanked by Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Οι δρόμοι του Μάουρο Ικάρντι και της Ίντερ φαίνεται να χωρίζουν, με τις δύο πλευρές να μην συμφωνούν για ανανέωση και την Γουάντα Νάρα να μιλάει για τους 4 υποψήφιους μνηστήρες για τον Αργεντινό φορ!

Είναι ο αρχηγός της Ίντερ, το βαρύ πυροβολικό της στην επίθεση και το ακριβότερο αυτή τη στιγμή περιουσιακό στοιχείο της, παρόλα αυτά ο Μάουρο Ικάρντι δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι περισσότερο εκτός παρά... εντός των νερατζούρι.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε η αργεντίνικη ιστοσελίδα "Tyc Sports", σύμφωνα με την οποία η μάνατζερ και σύζυγός του Γουάντα Νάρα δεν ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση των Μιλανέζων και έτσι δεν θα επέλθει ανανέωση στο υπάρχον συμβόλαιο του 25χρονου στράικερ, που λήγει το 2021.

Η ίδια μάλιστα φρόντισε με δηλώσεις της στην μαδριλένικη "As" να ρίξει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά, βάζοντας στο παιχνίδι της απόκτησής του τέσσερις ακόμα ομάδες, χωρίς πάντως να τις κατονομάσει!

"Τη στιγμή αυτή που μιλάμε η ανανέωση του συμβολαίου του Ικάρντι με την Ίντερ είναι πολύ μακριά, υπάρχουν πολύ σημαντικοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μάουρο και εμείς είμαστε πολύ μακριά από τη συμφωνία.

Τα ποσά που αναφέρονται στην Ιταλία για την ανανέωση δεν είναι αληθινά, δεν έχουμε λάβει κάποια ικανοποιητική πρόταση από την Ίντερ.

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after his teammate Lautaro Martinez scored during a Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec.26, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after his teammate Lautaro Martinez scored during a Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec.26, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Δεν λέω πως δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε συμφωνία, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε μακριά. Δεν έχει λογική να ανανεώσουμε με τα ίδια χρήματα που παίρνει τώρα, πιστεύουμε πως ο Μάουρο είναι σε υψηλότερο επίπεδο.

Υπάρχουν δύο πολύ μεγάλοι σύλλογοι στην Ισπανία που ενδιαφέρονται για εκείνον, ενώ τον θέλουν επίσης μία ομάδα από την Αγγλία και μία από την Γαλλία", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport", η Γουάντα Νάρα αξιώνει 8.000.000 ευρώ το χρόνο για τον Ικάρντι την ώρα που η Ίντερ του προσφέρει ένα συμβόλαιο ίδιο με αυτό που έχει ο Ντιμπάλα στην Γιουβέντους, δηλαδή 7.000.000 ευρώ με μπόνους συμπεριλαμβανομένα.

Επιπλέον, η Ίντερ θέλει να "εξαφανίσει" τη ρήτρα 110.000.000 ευρώ που επιτρέπει σε κάποια ομάδα να τον πάρει αν δώσει αυτό το ποσό και θέλει να του κάνει νέο συμβόλαιο που θα επεκτείνει τη μεταξύ τους συνεργασία ως το 2023.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ