ΙΝΤΕΡ

Η Ίντερ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέντρικ Σοάρες

Southampton's Cedric Soares celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Southampton and Manchester United at St Mary's stadium in Southampton, England Saturday, Dec. 1, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Southampton's Cedric Soares celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Southampton and Manchester United at St Mary's stadium in Southampton, England Saturday, Dec. 1, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Μεταγραφή στο δεξί άκρο της άμυνας ανακοίνωσε η Ίντερ, που απέκτησε τον Σέντρικ Σοάρες από την Σάουθαμπτον. Οι όροι της συμφωνίας.

Ενίσχυση για την Ίντερ, με μεταγραφή για το δεξί άκρο της άμυνας. Το απόγευμα του Σαββάτου (26/1) οι "νερατζούρι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σέντρικ Σοάρες από την Σάουθαμπτον. Ο Πορτογάλος μπακ (με γερμανικό διαβατήριο) υπέγραψε ως δανεικός, με την ομάδα του Μιλάνου να διατηρεί οψιόν αγοράς.

Ο 27χρονος αμυντικός είναι προϊόν των τμημάτων υποδομής της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, την οποία αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2015 (94 συμ. - 2 γκολ - 12 ασίστ), όταν και πήρε μεταγραφή για την Σάουθαμπτον (119 συμ. - 2 γκολ - 10 ασίστ). Είναι διεθνής με Πορτογαλία από τον Οκτώβρη του 2014 και μετρά συνολικά 33 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Η απόκτηση του Σοάρες είναι πιθανό να φέρει τον Βρσάλκο στην πόρτα της εξόδου, καθώς ο Κροάτης αντιμετωπίζει συχνά τραυματισμούς και ο τελευταίος ενδέχεται να χρειαστεί επέμβαση. Κάτι που θα φέρει τη διακοπεί του δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης και την επιστροφή του στους "ροχιμπλάνκος".

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ