ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γουάντα Νάρα για Ικάρντι: "Ο Μάουρο θα χαιρόταν να δώσει το περιβραχιόνιο στον Ασαμόα"

Γουάντα Νάρα για Ικάρντι: "Ο Μάουρο θα χαιρόταν να δώσει το περιβραχιόνιο στον Ασαμόα"

Η Γουάντα Νάρα αποκάλυψε πως ο αρχηγός της Ίντερ και σύζυγός της, Μάουρο Ικάρντι είναι διατεθειμένος να παραδώσει την αρχηγεία των "νερατζούρι" στον Κουαντό Ασαμόα ως μία συμβολική κίνηση κατά του ρατσισμού.

Ο δήμαρχος του Μιλάνου, Τζιουζέπε Σάλα είχε δηλώσει μετά την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Κουλιμπαλί στο Ίντερ - Νάπολι από οπαδούς των γηπεδούχων, πως οι "νερατζούρι" πρέπει να δώσουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας στον Κουαντό Ασαμόα. Η κίνηση αυτή θα έχει τη μορφή "χτυπήματος" κατά του ρατσισμού στα γήπεδα.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρότασης, η σύζυγός και μάνατζερ του καπιτάνο Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα αποκάλυψε στην ιταλική τηλεόραση (σ.σ. εκπομπή Tiki Taka) τι προτίθεται να κάνει ο σύζυγός της: "Ο Μάουρο θα χαιρόταν να παραδώσει το περιβραχιόνιο στον Ασαμόα..." είπε η εντυπωσιακή τηλεπερσόνα .

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό αν το περιβραχιόνιο, πράγματι, θα δοθεί στον Γκανέζο στο σαββατιάτικο (29/12) ματς κόντρα στην Έμπολι, ωστόσο στη γειτονική χώρα σημειώνουν στα ρεπορτάζ ότι η Ίντερ κάτι θα κάνει για να στείλει αντιρατσιστικό μήνυμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ