ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σάρι: "Δεν είμαστε φαβορί στο ντερμπι με την Ίντερ"

Juventus' head coach Maurizio Sarri takes his seat on the bench prior to the Champions League Group D soccer match between Atletico Madrid and Juventus at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 18, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Juventus' head coach Maurizio Sarri takes his seat on the bench prior to the Champions League Group D soccer match between Atletico Madrid and Juventus at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 18, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Μαουρίτσιο Σάρι απαρνήθηκε τον τίτλο του φαβορί για την Γιουβέντους την παραμονή του ντέρμπι με την Ίντερ και εξέφρασε την άποψη πως το σκουντέτο δεν θα κριθεί στο "Μεάτσα".

Η ποδοσφαιρική Ιταλία αδημονεί για το πρώτο φετινό "Derby d'Italia" καθώς Ίντερ και Γιουβέντους έρχονται αντιμέτωπες έχοντας πραγματοποιήσει αμφότερες ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: οι νερατζούρι κουβαλούν το εκπληκτικό 6Χ6 ενώ οι μπιανκονέρι έχουν 5 νίκες και 1 ισοπαλία (0-0 στην έδρα της Φιορεντίνα) και απεχουν δύο πόντους από την κορυφή.

Πώς περιμένει όμως ο Μαουρίτσιο Σάρι το συγκεκριμένο ματς, που θα είναι το πρώτο του ως αντίπαλος της Ίντερ με την ιδιότητα του τεχνικού της Γιουβέντους; Ο ίδιος φρόντισε να ρίξει τους τόνους και να αποβάλλει την πίεση από την πλάτη των παικτών του, λέγοντας:

"Δεν είμαστε φαβορί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Βρίσκουμε απέναντί μας μία ισχυρή ομάδα σε μία περίοδο που σφύζει από υγεία. Το έδειξε και κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Θα είναι πολύ ωραίο να ζήσεις ένα τέτοιο ματς, όπου θα το βλέπει ο μισός πλανήτης".

Κληθείς δε να αναλύσει την παραπάνω άποψη, ο τεχνικός της βέκια σινιόρα σημείωσε: "Υπάρχουν ακόμα 31 ματς να δώσουμε και είναι τεράστιο λάθος να μιλάμε από τώρα για το σκουντέτο.

Τρία με τέσσερα χρόνια πριν όταν ήταν η Γιουβέντους στο -12 από την πρωτοπόρο που νομίζω πως ήταν η Ίντερ, με είχαν ρωτήσει ποια ομάδα βλέπω φαβορί και είπα την Γιουβέντους.

Οι δημοσιογράφοι γελούσαν τότε, όμως στο τέλος πήρε τον τίτλο η Γιουβέντους. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να δείξουμε πως βελτιωνόμαστε και είμαστε σε θέση να δώσουμε μεγάλα ματς, αποχωρώντας από το Μεάτσα έχοντας πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση.

Με 93 πόντους να είναι ακόμα διαθέσιμοι, όποιος σκέφτεται τον τίτλο από τις αρχές Οκτωβρίου σκέφτεται λανθασμένα. Είναι ένα παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ντελίριο για το Ίντερ - Γιουβέντους: πουλήθηκαν ήδη 72.000 εισιτήρια
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ