ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρονάλντο κατέστρεψε τη γκολάρα του Ντιμπάλα όπως ο Νάνι τη δική του

Juventus forward Paulo Dybala, right, celebrates with Juventus forward Cristiano Ronaldo after scoring the opening goal during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Juventus forward Paulo Dybala, right, celebrates with Juventus forward Cristiano Ronaldo after scoring the opening goal during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Ντιμπάλα ισοφάρισε με καταπληκτικό γκολ της Γιουνγκ Μπόις, ωστόσο το τέρμα του Αργεντινού ακυρώθηκε ως οφσάιντ επειδή ο Κριστιάνο αποφάσισε να επέμβει. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί σε προσπάθεια του CR7 από τον Νάνι (VIDEO).

Η στιγμή που ο Ντιμπάλα ισοφάρισε σε 2-2 την Γιουνγκ Μπόις στο τελευταίο δευτερόλεπτο και ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, επειδή ο Ρονάλντο επενέβη στη φάση ενώ ήταν οφσάιντ, μας "ταξίδεψε" οκτώ χρόνια πίσω και συγκεκριμένα σε φιλική αναμέτρηση της Ισπανίας με την Πορτογαλία.

Σε εκείνο το ματς ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραλίγο να σκοράρει ένα από τα ομορφότερα γκολ της καριέρας του, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη...

Ξέρετε γιατί; Διότι όπως έκανε εκείνος το βράδυ της Τετάρτης (12/12) στον Ντιμπάλα, έτσι και τότε ο Νάνι που ήταν εκτεθειμένος, λίγο πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή από την προσπάθεια του CR7, έτρεξε και έβαλε το κεφάλι με συνέπεια να καταστρέψει τη φάση!

Βέβαια, το ωραίο στην υπόθεση είναι πώς αντέδρασε ο Ρονάλντο και πώς ο Ντιμπάλα. Ο σταρ της Γιουβέντους είχε πάθει αμόκ και το video τον έπιασε όταν "στόλιζε" τον συμπαίκτη του, όχι άδικα θα πει κανείς, γι' αυτό που έκανε. Αντιθέτως ο Ντιμπάλα τα έβαλε με τον διαιτητή και την τύχη του.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ