ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Νέντβεντ: "Έπρεπε να σταματήσουμε τον Κριστιάνο, ήθελε να παίξει με Μίλαν"

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο αντιπρόεδρος της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ, υποστήριξε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε σαν τρελός να παίξει κόντρα στη Μίλαν ακόμη κι αν δεν ήταν απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του!

Απόντος του Ρονάλντο, η Γιουβέντους βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στη Μίλαν, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να νικήσει 2-1, με τον Κεν να χαρίζει το τρίποντο στη "Γηραία Κυρία", η οποία έκανε ένα ακόμη άλμα για τον τίτλο.

Ο 34χρονος Πορτογάλος σταρ των "μπιανκονέρι" δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς των εθνικών Πορτογαλίας και Σερβίας για τα προκριματικά του Euro 2020, ωστόσο ήθελε σαν τρελός να παίξει κόντρα στους "ροσονέρι".

Ο αντιπρόεδρος της Γιουβέντους και Τσέχος πρώην μέσος της, Πάβελ Νέντβεντ, παραδέχθηκε δημόσια ότι αναγκάστηκε να σταματήσει τον Ίβηρα για να μη ρισκάρει υποτροπή!

"Έπρεπε να τον σταματήσουμε, ήθελε να παίξει", παραδέχθηκε στο ιταλικό δίκτυο "Sky Sports".

Όλα δείχνουν ότι ο CR7 θα είναι παρών στο πρώτο ματς του Άμστερνταμ (10/4, 22:00) για τον πρώτο προημιτελικό με τον Άγιαξ στο πλαίσιο του Champions League.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ