Μπιλμπάο: Όνειρο ήταν και πάει ο Ιγκουαΐν

Ο πρώην βοηθός προπονητής του Ολυμπιακού και νυν τεχνικός διευθυντής της Μπιλμπάο, Ράφα Αλκόρτα, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πιθανότατα απόκτησης του Γκονσάλο Ιγκουαΐν καθώς απλά δεν είναι Βάσκος.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν έδειξε τις προηγούμενες ημέρες η Μπιλμπάο, όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας "Marca", καθώς δεν υπάρχει περίπτωση ο Αργεντινός να παραμείνει στη Γιουβέντους.

Ο πρώην βοηθός προπονητής (επί εποχής Μίτσελ) του Ολυμπιακού και νυν τεχνικός διευθυντής της Μπιλμπάο, Ράφα Αλκόρτα, ωστόσο ξεκαθάρισε μιλώντας στην εκπομπή Onda Cero ότι δεν δεν υπάρχει πιθανότατα απόκτησης του Πιπίτα για έναν πολύ απλό λόγο. Δεν είναι Βάσκος.

"Μακάρι να είχε γεννηθεί ή μεγαλώσει εδώ. Από τη στιγμή που δεν πληροί μία από αυτές τις δυο προϋποθέσεις, δεν έχει βαρύτητα το γεγονός ότι ο παππούς του είχε ρίζες από τη Χώρα των Βάσκων. Δεν ξέρω εάν κάποια ημέρα αυτό θα είναι κανό να φέρει έναν παίκτη στην Αθλέτικ, αλλά τούτη τη στιγμή δεν μετρά", υποστήριξε ο Ράφα Αλκόρτα.

Σύμφωνα με τη Marca ο παππούς του Γκονσάλο Ιγκουαΐν είχε ρίζες από τη Χώρα των Βάσκων και τη Γαλλία. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό, όπως ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ο Ράφα Αλκόρτα.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ