ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Συμφώνησε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το δανεισμό του Νταρμιάν

Manchester United's Matteo Darmian reacts during the English FA Cup third round soccer match between Manchester United and Reading at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Jan. 5, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Matteo Darmian reacts during the English FA Cup third round soccer match between Manchester United and Reading at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Jan. 5, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Γιουβέντους είναι μία ανάσα από το να ολοκληρώσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει τη συμφωνία της με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ματέο Νταρμιάν.

Στην ενίσχυση της αριστερής της πτέρυγας προχωράει η Γιουβέντους, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει το απόγευμα της Κυριακής (20/1) πως η νταμπλούχος Ιταλίας των τεσσάρων τελευταίων ετών ήρθε σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ματέο Νταρμιάν.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο 29χρονος Ιταλός αμυντικός, που τον φλέρταρε επίμονα το περασμένο καλοκαίρι η "βέκια σινιόρα", θα παραχωρηθεί δανεικός έναντι 4.000.000 ευρώ στους "μπιανκονέρι", που θα έχουν και δικαίωμα αγοράς του στο φινάλε της σεζόν.

Η εξέλιξη αυτή οδηγεί όπως όλα δείχνουν στην πόρτα της εξόδου τον Λεονάρντο Σπινάτσολα, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να δηλώνει στην τελευταία συνέντευξη Τύπου πως ο Σπινάτσολα θα αποχωρήσει ( "έχει ανάγκη να πάρει ματς στα πόδια του") αν αποκτηθεί παίκτης στη θέση του αριστερού μπακ.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ