ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους: Ο Κριστιάνο έγινε πρώτος σκόρερ στη Serie A

Juventus forward Paulo Dybala, right, celebrates with Juventus forward Cristiano Ronaldo after scoring the opening goal during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Juventus forward Paulo Dybala, right, celebrates with Juventus forward Cristiano Ronaldo after scoring the opening goal during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ για τη Γιουβέντους μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης με τη Σαμπντόρια, έβαλε και δεύτερο γκολ με πέναλτι (65'), έφθασε τα 14 γκολ στη Serie A και βρέθηκε πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Σαμπντόρια - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr - στο Τορίνο για την πρώτη χρονικά αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Serie A κι ο σταρ των "μπιανκονέρι" άνοιξε το σκορ μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο Ίβηρας έφθασε τα 13 γκολ στην παρθενική του σεζόν στο Καμπιονάτο και εκείνη την στιγμή έπιασε τον Πολωνό φορ της Τζένοα, Κριστόφ Πιάτεκ, στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα των σκόρερ.

Στο 65' σκόραρε για δεύτερη φορά από την άσπρη βούλα του πέναλτι και αυτή την στιγμή είναι πρώτος σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος με 14 τέρματα

Στο ματς παίζει κόντρα στον τρίτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Φάμπιο Κουαλιαρέλα. Δείτε αναλυτικά τη λίστα:

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

14 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους)

13 γκολ

Κριστόφ Πιάτεκ (Τζένοα)

12 γκολ

Φάμπιο Κουαλιαρέλα (Σαμπντόρια)

10 γκολ

Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ